directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 19:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Huguet veu Solidaritat Catalana com 'un cavall de Troia' contra ERC

Emplaça Laporta a ocupar l'espectre de l'independentisme de dretes

Comentaris 31  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha carregat amb força contra la proposta de coalició independentista llançada per Joan Laporta, Alfons López Tena i l'exdiputat d'ERC Uriel Bertran, acusant-los de 'cavall de troia' nascut per 'destrossar' Esquerra, al seu entendre l'única opció seriosa i d'esquerres que defensa la independència. El conseller ha animat la nova candidatura a ocupar 'la dreta independentista', i ha qualificat d''impresentable' que 'en nom de la unitat se segmenti l'oferta'.
Segons el polític republicà, la proposta de Laporta és 'un cavall de Troia de l'autonomisme de dretes de sempre', i assegura que només se'ls creurà 'quan vegi que es dediquen a ocupar la franja que els pertoca'.

En aquesta línia, Huguet ha animat Solidaritat Catalana a treballar per convèncer els independentistes de dretes, ja que a l'esquerra considera que hi ha l'única proposta seriosa independentista del país, ERC.

Veu 'complicat' un acord postelectoral amb CiU

Respecte a un possible pacte postelectoral amb CiU, el conseller d'Innovació l'ha qualificat de 'molt complicat', ja que ara per ara Artur Mas no sembla disposat a acceptar les condicions dels republicans, la més important de les quals és el compromís de convocar un referèndum d'independència la propera legislatura.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#31
3 d'agost de 2010, 13.16 h

Voler la unitat de totes les forces que propugnen la independència no té res a veure amb CiU; perquè aquesta, de moment, no és independentista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Quim fletxa PPCC.
3 d'agost de 2010, 12.27 h

#29
Apa troll convergent que no se t´ha vist el llautó. Jo sí que m´imagino que passaria si manessin "aquesta tropa" com tu dius que assoliríem la independència i als mafiosos ex-llepes convergents se us acabaria la mamella per sempre. Au va trolls convergents i unionistes disfressats de qualsevol cosa, al ataqueeeeeeeeeeee.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
3 d'agost de 2010, 11.59 h

Es penós que qualsevol crítica o senzillament suposat desviament ideològic respecte a les tesis d'ERC siguin recompensades amb la censura per part dels seguidors republicans que llegeixen el Directe.cat. Han perdut el nord, Macià es sentiria avergonyit d'ells, puix si censuren senzilles opinions crítiques, imagineu-vos que passaria amb aquesta tropa si manessin. Per això, més que mai, benvingudes altres forces independentistes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Quim fletxa PPCC.
3 d'agost de 2010, 07.38 h

El que és curiós és que sempre que parla algú D´ERC surten els ressentits de merda i el convergents i unionistes a posar-los a parir quan només fa falta que els toquis una mica el crostó per que els veiem el llautó Regionalista de segona. A més si no els agrada directe.Cat potser que no hi vinguin que ningú els obliga. Si totes les vostres energies les féssiu servir per pressionar el vostres dirigents regionalistes de segona aniríem molt millor. O no?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Miquel fletxa PPCC
3 d'agost de 2010, 07.14 h

ERC un partit fort i unit? sobretot per aquests 10-15 diputats que perden en totes les enquestes no? jajaj foteu el camp botiflers!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 21
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Republika fletxa 29-SETEMBRE: VAGA GENERAL
3 d'agost de 2010, 07.11 h

Jordi, no cal que et posis de genolls ni que supliquis, carai, perquè de fet ara Esquerra Republicana ja és un partit fort, seriós i unit. Els republicans som una força transversal per a tots aquells ciutadans/es, joves, treballadors/es, botiguers/es, etc amb una idea de progrés i de justicia social per a la nostra terra en lluita per la seva independència contra la dominació franco-hispànica del nostre poble. CONTRA L´ATUR I LA CRISI ECONÒMICA: DRET A DECIDIR


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Republika fletxa 29-SETEMBRE: VAGA GENERAL
3 d'agost de 2010, 07.09 h

CONTRA L´ATUR I LA CRISI ECONÒMICA: DRET A DECIDIR SOBRE EL NOSTRE MODEL DE PRODUCCIÓ I MARC DE RELACIONS LABORALS PROPI PER ALS PAÏSOS CATALANS. 29 DE SETEMBRE: FEM VAGA GENERAL CONTRA LES RETALLADES A LA NACIÓ CATALANA I ALS DRETS SOCIALS DE LES CLASSES POPULARS!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Jordi Puig fletxa Manresa
2 d'agost de 2010, 23.55 h

Hosti que fort ! S'escriu aqui un comentari crític amb Esquerra (que ja no ERC per decisió pròpia) i d'immediat tot un seguit de hooligans amb poc cervell el voten com inapropiat per intentar que no es vegi... i el que aconsegueixen és que tots mirem aquells comentaris CENSURATS per aquests hooligans i que, malgrat tot, el programa permet veure. No sols no aconsegueixen l'objectiu de CENSURAR, sinó que fan publicitat del que volen amagar... així els va als actuals dirigents d'Esquerra...


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
2 d'agost de 2010, 19.48 h

directe.cat/58372


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Miquel fletxa PPCC
2 d'agost de 2010, 19.41 h

DCAT NO ES DE DRETES, SIMPLEMENT ES INDEPE, Cosa que no es pot dir d'altres... Montilla President loooool quins botiflers mare meva sq encara no m'ho crec i ja fot la pila d'anys


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.