directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 14:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

A la caça del vot

Els partits treballen a tota màquina per arrabassar-se vots mútuament

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Tant és que la data de les eleccions encara sigui una incògnita, ni que l'agost sigui un mes tranquil informativament parlant: Tots els partits treballen a tota màquina per preparar els comicis de la tardor, i la principal estratègia d'aquestes setmanes és llençar l'ham a l'electorat aliè. Només aquest dimecres, el republicà Josep Huguet assegurava que ERC aspira a captar votants descontents de CiU, PSC i ICV, la número dos d'Artur Mas, Joana Ortega, es mostrava confiada de pescar votants de l'ala catalanista del PSC, i des de files socialistes Joan Ferran pronosticava una davallada de vots de CiU, que segons el portaveu del PSC anirien a parar a Reagrupament i Solidaritat Catalana.
butlletes paperetes
Comparteix
   


Etiquetes
Huguet crida a pescar a les bases de CiU, PSC i ICV

Pel conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, el camí d'Esquerra passa per fer una 'crida' a l'electorat de base de CiU, PSC i ICV 'desencantats' per la sentència del TC. 'Cal que s'adonin que l'independentisme parlamentari d'ERC és l'únic que pot encaminar Catalunya cap a la llibertat', assegurava Josep Huguet al seu blog.

El republicà confia que bona part de l'electorat dels socis de tripartit 'ha vist que el federalisme no és suficient i vol la independència'. A més, Huguet considera que cap polític del PSC i ICV no vol reconèixer que 'la batalla de fons és entre constitucionalistes i independentistes'.

Ortega aspira a atraure l''ala catalanista' del PSC

Des de CiU, la número 2 d'Artur Mas i portaveu d'Unió, Joana Ortega, ha fet els seus pronòstics respecte a la caça de vots, i confia en atreure votants del PSC 'decebuts' per l'acció de Govern i per la 'submissió' del PSC al PSOE. Per Ortega l'adéu de Castells 'deixa orfes' a molts socialistes, que veuen com l''ànima' catalanista s'ha anat apagant. 

Segons Ortega, els votants del PSC decebuts han d'adonar-se que CiU és 'la única força política' capaç de defensar sense hipoteques Catalunya davant els atacs de l'Estat espanyol.

Joan Ferran creu que CiU perdrà vots cap a Solidaritat Catalana i Reagrupament

A les files socialistes, en canvi, el portaveu Joan Ferran ha assegurat al seu blog que les declaracions d'aquests dies d'Artur Mas on dóna per mort l'Estatut i aposta pel dret a decidir 'sense límits' venen motivats pel fet que 'un parell d'arrauxats i els socialistes, els poden complicar la suposada victòria electoral. Els Laporta, els López, han generat tal mar d’inseguretats entre la parròquia convergent que, en Felip Puig i companyia, se les pensen totes per fer d’animadors a les festes majors d’enguany', afirma el socialista.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Quim fletxa PPCC.
13 d'agost de 2010, 08.41 h

Està molt clar que les properes eleccions no seran com les altres, un cop mort i enterrat l´estatut i que la via autonomista o més ben dit mini-autonòmica administrativa, que és la única que espanya ens tolera i que només serveix per que alguns es puguin continuar lucrant, ha quedat en evidència que només tenim dues opcions, continuar votant partits constitucionalistes-espanyoleros= Ciu, Psc-psoe, PP i altres o votar independentista= ERC i potser d´altres. És el que hi ha.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
12 d'agost de 2010, 18.55 h

Als partits unionistes els hi fa molta por que els catalans vulguem la Llibertat i votem a un partit que també ho vulgui.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
pasbort fletxa Vila-real
12 d'agost de 2010, 11.01 h

Val el que ens diguin? o son més i més mentides!!
A TOTS ELS ESPERVER-s
Mireu ESPARVER.- per desgràcia amb la teva situació que es la majoria dels ciutadans de terres catalanes, les que ells volen conservar, que a aquestes altures encara esteu en que si galgos o podencos....es que encara NO SAPS que si vols estornudar tens que demanar permís a castella? i que el 99% del casos et negaran que estornudes? ara et diem que vos també els pots retornar la pilota, que també els pots fer un GOL,... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ramon fletxa St. Cugat
12 d'agost de 2010, 10.32 h

Bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla......que diguin missa.El que pensi jo i faci jo del meu vot, només es cosa meva i el meu vot val tant com el de qualsevol altre (almenys en una emocràcia de veritat és així). O sigui que menys bla bla bla i més dir que es defensa, que pensen fer per nosaltres i el pais i siguin valents. No cotorres. Quina mediocritat de politics!....agafen ganes d'abstenir-se, sincerament.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.