directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 07:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

ETA es compromet a complir la Declaració de Brussel·les, que exigeix un 'alto al foc permanent i verificable'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

ETA ha fet públic aquest dissabte un nou comunicat on es compromet a complir amb la Declaració de Brussel·les, que exigeix un 'alto al foc permanent i verificable'. En un text que publicaran íntegrament aquest diumenge els diaris Gara i Berria, el grup armat mostra la seva disposició a analitzar conjuntament els passos que necessita una solució democràtica al conflicte basc, 'inclosos els compromisos que ha d'adoptar ETA'. L'organització es dirigeix directament a la comunitat internacional i, concretament, als firmants de la Declaració de Brussel·les, que es va presentar el mes de març passat per demanar a ETA un alto al foc 'permanent i verificable' i al govern espanyol una 'resposta adequada'.

Comparteix
   


Etiquetes
El nou text del grup armat arriba només tretze dies després que anunciés un alto al foc i un cessament 'de les accions armades ofensives' a través d'un vídeo a la BBC. En aquest nou comunicat, manifesta que 'tot i la postura tancada d'Espanya i França, obre una nova oportunitat per la resolució democràtica del conflicte'. 'I prenem aquesta decisió sense deixar anar l'àncora, disposats a navegar en aigües més profundes', matisa, demanant alhora 'una proposta integral' a la comunitat internacional per tal d'aconseguir un compromís de totes les parts per desenvolupar una negociació.

'Més enllà de passos parcials, es necessita una proposta integral', reitera l'organització, que considera que per aconseguir una resolució definitiva del conflicte basc 's'ha de comptar amb el compromís de totes les parts i s'ha de desenvolupar a través d'una negociació'. 'Així es podrà resoldre de forma permanent, justa i democràtica aquest conflicte secular', ha insistit ETA, que, no obstant, entén que 'la clau de la solució es troba a Euskal Herria'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
19 de setembre de 2010, 19.14 h

Efectivament seria una gran notícia si avui a les notícies de TV1 no haguessin dit que per al govern ecspanyol, el comunicat d'ETA no és creïble. Als feixistes de l'altiplà (meseta) no els interessa l'alto el foc a Euskalerria. De cap de les maneres, altrament podrien perdre un feude que els dóna molta rendabilitat, tant als peperos com als sociates.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
euro fletxa ARA VEUREM COM ES LA DEMOCRACIA ECPAÑOLA
19 de setembre de 2010, 12.04 h

Ara SÍ, que la merda ecspañola quedarà al descobert, quan es vegui en tot el món mundial, que al pp i psoe, no li convé que ETA desaparegui, i ja veuran quí son els terroristes de veritat, els franquistes del pp i els terroristes del GAL psoe.
Ara la merda ecspañola, tindrà dos front oberts, Catalunya i el Pais Basc.
Si la comunitat internacional intervé en el conflicte, i els batasunos es poden presentar a les eleccions, el pacte a la Basca antinatura, s'ha acabat.
Es la millor noti... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Almogaver.cat fletxa Despertaferro
19 de setembre de 2010, 00.55 h

Es la millor noticia possible per el País Basc. ETA s'ha apuntat un èxit diplomàtic de primer ordre. al Acceptat "La Declaració de Brussel·les. passant per l'impossible diàleg, sempre torpedinat per els "Lors del xollo i fondo Reservaos" i del "Todo por la Pasta."
D'ara en davant si es produeix un atemptat potser que mirem a la TETA (alies la Mamella) Gora el País Basc.
I fora el tardo-colonialisme castellanista, prevaricador i espoliador de Nostra Pàtria i Gentil Mare Catalunya.
Qu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.