directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 22:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Les petites i mitjanes empreses no es dobleguen a les pressions de l'Estat

Segons una enquesta de PIMEC, 8 de cada 10 petites i mitjanes empreses no es planteja canviar la seu social

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Les petites i mitjanes empreses catalanes no han cedit a la guerra bruta econòmica de l'Estat espanyol. Després que el govern de Mariano Rajoy hagi  atemorit els grans empresaris en favor dels seus interessos, aprovant -el passat 6 d'octubre- un decret per tal d'impulsar que les empreses puguin traslladar amb totes les facilitats la seva seu fora de Catalunya i realitzant trucades directes per tal de pressionar el gran capital per marxar, la PIMEC (Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya) ha posat de manifest que 8 de cada 10 pimes no es planteja canviar la seu social fora de Catalunya. 
El president de PIMEC, Josep González, en una imatge d'arxiu
El president de PIMEC, Josep González, en una imatge d'arxiu

Comparteix
   


Etiquetes
Segons una enquesta realitzada per PIMEC a 400 empreses entre el 14 i el 18 d'octubre de 2017, fins ara, només un 1% hauria traslladat la seva seu social a altres punts de l'Estat, és a dir, al voltant de 1.300 empreses.

El president de PIMEC, Josep González, ha admès estar preocupat per la situació però ha relativitzat "l'impacte econòmic" que té el trasllat de seu social d'una empresa perquè no implica "trasllat d'activitat". "Té una importància sentimental o de propaganda", ha assegurat el president de la patronal catalana de petites i mitjanes empreses. D'altra banda, més de la meitat de les empreses enquestades -un 64%-, assegura que el debat polític no afecta la seva pime.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
joddi fletxa Barcelona
21 d'octubre de 2017, 12.10 h

El que sí demanaria a tots els catalans és que per el més petit poder que puguin tenir per la seva feina laboral que realitzen dins del mon comercial, mon productiu o industrial i que puguin influir en les decisions de compra, ajudem a aquestes petites i mitjanes empreses dirigides per directius amb personalitat que no s'han doblegat davant de les pressions governamentals que escampam la por, i que ens han recolzat fent-nos costat en aquests moments difícils en que necessitem la ajuda de to... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
joddi fletxa Barcelona
21 d'octubre de 2017, 11.43 h

Abans hi havia gent que deia ESPANYA ENS ROBA ELS DINERS, Ara podran afegir I LES NOSTRES EMPRESES.

Aigues de BARCELONA , a Madrid ?. Quina incongruència, com ara Transmediterrànea. "UNA GRANDE I LIBRE" Grande si, però a costa de qui i de quina manera ?

El que si queda demostrat. que els directius de aquestes grans empreses son un llepa culs i covards, i que en lloc de passar-hi nassos i demostrar el seu poder, que és el que faria una persona amb autoritat i personalitat, han preferit... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
21 d'octubre de 2017, 10.29 h



Es la força de tots nosaltres, empreses (petites , grans o mitjanes i la quantitat de catalans que no volem seguir units a un estat que no te principis morals ni etics.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Ricard fletxa Tortosa
20 d'octubre de 2017, 23.18 h


#3 D'aquí a pocs dies, quan ja siguem independents, investigarem quin bordell infecte és on trebaalla la teva mare, i el clausurarem. A tu t'ingressarem en un correccional o en un psiquiátric, perquè estas malalt del cervell.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
20 d'octubre de 2017, 23.01 h


Haber cuando acen un decreto que permita abrir toda la noche icluso de los dias laborales el puticlú donde mi madre y yo nos prostituimos, mi madre vendiendo su coño y yo vendiendo mi ojete.

Por cierto, futuros clientes, mi madrecobre 3€ por polvo y yo cobro 2# , así con cada cinco clientes puedo pagarme a dos negratas pichagordas para que me den a mi por detrás.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
20 d'octubre de 2017, 22.07 h

El decreto se ha hecho para que las empresas españolas puedan venir sin trabas a a ls rica y próspera Catalunya que los independentistas decís que es Cataluña


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - Repúbica de Catalunya
20 d'octubre de 2017, 21.41 h

Només faltava al rei dels espanyols que bordés!

El rei dona carta blanca a Madrid per aturar la independència i diu que "Espanya s'enfronta a un intent de secessió inacceptable" a l'entrega de Premis Princesa d'Astúries.


Els assassins borbons no pinten res a Catalunya del del 1714! Poca cultura històrica i poca vergonya. Les lleis i constitucions catalanes prou que se les varen passar pels collons assassinant als qui les defensaven, ja foren nadons, criatures, dones prenyades, jovent,... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.