directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 13:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puig recepta prudència i demana seguir treballant per aconseguir la 'majoria tranquil·la per governar sense hipoteques'

CiU destaca el 'rebuig a la mala política dels darrers temps'

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha receptat prudència aquest dilluns davant de les enquestes que donen resultats electorals a CiU superiors als seixanta escons en les properes eleccions al Parlament. 'No ens distraurem ni ens confiarem', ha assegurat Puig, que indicat que no veu a l'abast una majoria absoluta i ha recordat que les enquestes demostren que la federació encara no ha aconseguit la gran majoria que necessita. L'objectiu continuarà sent aquest: tenir una majoria àmplia 'sense hipoteques externes i condicionants interns'. Puig ha remarcat que les enquestes mostren ganes de canvi i que el tripartit no suma, però ha subratllat que encara queden dos mesos per al 28-N.
felip puig
Comparteix
   


Etiquetes
En roda de premsa després de la reunió del secretariat permanent de CDC, Puig no ha pogut evitar comentar les enquestes que donen a CiU resultats superiors als seixanta escons. El líder convergent ha llençat un missatge prudència recordant que encara queden més de dos mesos i el camí és 'molt llarg' per poder confirmar les tendències. 'No ens distraurem ni ens confiarem, i amb tota convicció i humilitat continuarem treballant fins al darrer moment', ha assegurat.

Puig ha extret conclusions de les enquestes, que passen per un desig de canvi a Catalunya i perquè el tripartit genera un 'important rebuig'. Però a això, li ha sumat una tercera idea: 'CiU avui encara no arriba a la majoria tranquil·la per governar sense hipoteques'.

És més, el dirigent de CDC ha considerat que la majoria absoluta no està a l'abast, sinó que cal concentrar-se en aconseguir una 'gran majoria sense hipoteques externes i condicionants interns'.

Ha opinat que l'abstenció que mostren les enquestes està provocada principalment pel 'rebuig a la mala política dels darrers temps', i ha reiterat el compromís de CiU de fer una campanya en positiu i de proposta.

'Ens estan enganyant amb els 80 km/h'

Puig ha demanat al tripartit que deixi d'enganyar amb els 80 km/h, perquè la reducció de la contaminació no és fruit d'aquesta mesura, sinó de la disminució del trànsit a conseqüència de la crisi. 'S'han de dir les coses pel seu nom, no es pot mentir', ha indicat.

Amb exemples com aquest, el secretari general adjunt de CDC ha constatat que el tripartit 'no ha estat un model de govern que hagi imposat el sentit comú a Catalunya'. Referint-se a les paraules de José Montilla dient que revisaria la velocitat variable, Puig ha indicat que 'ara intentaran recuperar el sentit comú', però ha recordat que 'han tingut set anys per practicar-lo'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
28 de setembre de 2010, 19.42 h

#10 Je, je, je. Jo sóc llavors més vell que Vostè, ja que diu que comença a ser vell. Jo ja ho sóc. Però així i tot, vull viure amb la confiança que encara els meus ulls veuran la senyera penjada tota sola i ben cofoia al Palau de la Generalitat, i les meves orelles escoltar de tots els catalans, els visques a Catalunya. Vull viure amb il·lusió, altrament em moriria de pena.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Enric fletxa Barcelona
27 de setembre de 2010, 20.26 h

#1 Per a la majoria de gent aquest país té dos partits PSC i CIU, tots els altres no tenen ni idea de que existeixin. En aquest moment governa el PSC i tot va malament (la crisi, el paro, la corrupció) amb un Mas a tots els mitjans (fins i tot a la Noria ) dient que malament que ho fan, cada dia de l'any, durant set anys i amb un Montilla que just té esme per a respirar, ara toca votar el canvi i per a ells el canvi és CIU. ERC, per a tota aquesta gent ja no existia abans i SI i Reagrupa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Albert fletxa Osona
27 de setembre de 2010, 19.28 h

Ara volen la majoria per governar sense hipoteques. Pensava que volien la majoria per a dur a terme l'exercici del dret a decidir. Suposo que un condicionant en aquest sentit deu ser una hipoteca per als senyors convergents...


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Ivan fletxa Avinyó
27 de setembre de 2010, 19.06 h

Que content està l'ecs-votant perquè tornarà a governar el partit que va pactar amb el PP per poder seguir a la Generalitat


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
27 de setembre de 2010, 19.02 h

#5 Ui si!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Manel fletxa Barcelona
27 de setembre de 2010, 17.56 h

El tripartit ja és història, ja està amortitzat. Ja ha servit, gràcies a ERC, per fer que per primer cop els partidaris de la independència superin els contraris.

Però ara cal anar al pas següent: donar la paraula a la gent, convocar un referèmdum D'INDEPENDÈNCIA. I com que els sociates no volen fer-lo, no tornaran a governar amb ERC.

Ara el risc és que CiU torni a sumar amb el PP per fer el Majestic 2, i que desactivi l'efecte de les consultes i la mani del 10-J, amb el miratge d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
27 de setembre de 2010, 17.55 h

algun diu que 62 dies.... i TURURUT qui GEMEGA JA HA REBUT...!! doncs si 62 dies i ERC i continuara sent i amb mes força que mai.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
apandrepelsac MAFIAS fletxa CONVERGENTS i SOCIATES
27 de setembre de 2010, 17.52 h

La CORRUPCIO a Catalunya es premiada, tan pel que fa a CiU com al Psc. Es el desti de la nostra nacio. Ser governats per corruptes mafiosos spciates i convergents.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
27 de setembre de 2010, 17.42 h

62 dies i tururut al tripartit!.

CiU tindrà molts de defectes, però comparat amb la misèria del tripartit P$OEmontillista és gloria divina.

El tripartit ha fet bonissima a CiU, per aixó guanyarà per golejada.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Pere Joan fletxa barcelona
27 de setembre de 2010, 17.34 h

Però Vicenç, ets babau o ho fas veure? CiU és uan vergonya de gent però tu flipes i flipes i no dius més que rucades. Com a mínim deus ser de Rcat...


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.