directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 15:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Felip Puig acusa el Govern de gestionar el Lleida-Alguaire com una ONG

Matisa les seves declaracions inicials en què va qüestionar la infrastructura i aposta per gestionar l'aeroport 'com una empresa'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha respost aquest diumenge l'allau de crítiques a les seves declaracions sobre l'Aeroport de Lleida-Alguaire. Des de la Fira del Préssec d'Alfarràs (Segrià), Puig ha volgut matisar les seves declaracions assegurant que l'aeroport de Ponent 'sempre ha estat una prioritat per CiU' i que les seves crítiques anaven dirigides cap a la manca d'un pla de gestió i de viabilitat de l'aeròdrom lleidatà per part del Govern. 'L'Aeroport de Lleida-Alguaire s'ha de gestionar com una empresa i no com una ONG', ha afirmat el dirigent de CDC, que ha anunciat que CiU presentarà 'abans de les eleccions' un pla per millorar la gestió de l'aeroport de Lleida-Alguaire.
felip puig
Comparteix
   


Etiquetes
'Cal un Govern que faci un pla d'explotació i de negocis. El govern tripartit no té una política de futur per garantir la viabilitat de l'Aeroport de Lleida-Alguaire; CiU, sí que la té', ha insistit Puig. 'Més enllà del nombre de passatgers el que cal veure és la rendibilitat de l'aeròdrom i la seva amortització. I amb l'actual Govern aquest pla de negoci no està garantit', ha puntualitzat el secretari general adjunt de CiU, que també ha lamentat que la polèmica s'hagi volgut entendre com un atac a les inversions fora de l'àrea metropolitana. 'Si el tripartit hagués invertit aquests últims set anys al Segrià el mateix que va invertir CiU l'any 2003 s'haguessin pogut construir dos aeroports de Lleida-Alguaire més', ha afirmat dirigent de CDC.

'Que Montilla no em parli de reequilibri territorial perquè el desequilibri territorial que ha causat el tripartit aquests anys ha estat molt greu i profund. De fet, el 70% de les inversions s'han concentrat al Baix Llobregat i al Barcelonès en detriment de Ponent i el Pirineu', ha manifestat Puig, que ha insistit que 'mai' ha posat en dubte la necessitat de l'Aeroport de Lleida-Alguaire. 'El que vaig posar en dubte és el model de gestió i d'explotació d'aquest aeroport. És inexistent, ineficaç i no té futur', ha finalitzat el secretari general adjunt de CDC.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Pep fletxa La Seu
4 d'octubre de 2010, 23.14 h

Sabeu per què Convergència no vol la independència de Catalunya?... docs molt senzill, una Catalunya independent començarà de zero i no permetrà casos de corrupció, finançament il·legal de partits polítics, etc.
Aquesta gent com el Felip, el que volen és seguir xupant de la mamella, i no hi ha cap dupte que l'estat espanyol, encara que té una mamella no gaire gran comparada amb la d'altres països europeus, se la deixa xupar que dona gust!
Au Felip, segueix xupant tu i els teus, que... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
4 d'octubre de 2010, 16.53 h

Aquest ninot convergent, encara hem fotrà enlaire tota la meva tasca d'evangelització unionista i social-cristiana per la vegueria de Lleida.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi-80 fletxa València
4 d'octubre de 2010, 09.29 h

Si CiU fica les mans d'aquest aeroport i el fa seu com una empresa particular, podem tindre en un futur un cas Aeroport de la mateixa manera que hem tingut el cas Palau. El que toquen ho embruten.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.