directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 03:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Carretero retreu a Laporta i Puigcercós que no hagin respost a la seva crida a la unitat

'Des d’altres organitzacions ens volen donar lliçons no se sap ben bé de què', es lamenta

Comentaris 84  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

Després dels moviments d'aquesta setmana per mirar de convèncer els líders de Reagrupament i Solidaritat Catalana de concórrer en una única candidatura a les eleccions, el president de RCat, Joan Carretero, recorda als assistents a l'assemblea de reagrupats i solidaris que ha passat molt de temps des que va fer una proposta de coalició a Joan Puigcercós i Joan Laporta el 31 de juliol a Arenys de Munt. Carretero els retreu que no hi ha hagut 'cap resposta seriosa a aquesta iniciativa, tot han estat subterfugis, menyspreus i fugides d’estudi'.

Comparteix
   


Etiquetes
En l'article Reagrupament, un projecte unitari publicat a AraGirona, també es lamenta que després de les tres assemblees i les primàries de RCat 'altres organitzacions' els vulguin 'donar lliçons no se sap ben bé de què' quan altres 'que no se sap encara qui ha elegit pretenen erigir-se en portaveus de la democràcia interna i de la transparència'.

Després d'una exhaustiva repassada a l'activitat de la formació i elogi de la formació per permetre que tots els adherits puguin expressar la seva opinió i participar en la vida de l'organització, i de posar de relleu l'ampli suport que van tenir les llistes aprovades a les primàries, el metge de Puigcerdà recorda que els candidats de Reagrupament estan disposats a fer un pas enrere a favor de la unitat 'si és que realment aquesta unitat s'ho val'.

Acceptant que 'probablement en aquestes eleccions no s'assolirà un mínim de 68 diputats disposats a proclamar la independència des del Parlament de Catalunya', Carretero destaca que el 29 de novembre és més important que el dia de les eleccions. 'És bàsic i fonamental que l'endemà de les eleccions els nostres diputats tinguin clar què anem a fer al Parlament de Catalunya', exposa. El líder de Reagrupament avança que s'haurà de fer molta pedagogia del procés cap a la independència dins i fora del Parlament però també s'haurà de deixar clar que els diputats de RCat 'no ens deixem comprar ni per cap càrrec, ni per cap sou, ni per cap comissió o prebenda; que no participarem de cap manera en la gestió d’una comunitat autònoma espanyola a la qual falten 22.000 milions d’euros en el seu pressupost, cosa que ens anul·la com a país, i que les nostres idees d’independència i regeneració democràtica són la nostra única raó de ser'. 'Nosaltres hi estem disposats', sentencia. Però alhora es pregunta 'no sé si tothom està en condicions de poder dir el mateix'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#84
Torracollons fletxa Terrassa
12 d'octubre de 2010, 09.44 h

#77 Doncs els abstencionistes (que podríeu) capgirtar el resultats) posareu en safata de plara la victòria als que ara ja governen; us fareu còmplices dels polítics que ara tallen el bacallà puix res canviarà.
Qui "passa de la política" és que no vol saber-ne res, se'n desenten. I no vinguis amb el significat de l'abstenció, que els polítics se la passen pel cul; veus que no tenen dignitat? Se'n foten de l'anstenció.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#83
Soligrupada fletxa Barcelona
11 d'octubre de 2010, 01.00 h

Una web permet votar si es vol una Coalició entre els dos partits. La gent de base decideix:
http://www.cxi.cat/consulta


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#82
gica fletxa Figueres
10 d'octubre de 2010, 18.54 h

#79 M'hauràs de perdonar. Però, tot i que es tracta de la teua decisió personal i de ningú altre, amb tot el meu respecte, anar a votar en aquestes condicions, SENSE una candidatura independentista ÚNICA, ÉS DE BABAUS!
QUAN JA SE SAP QUE NO ES PODRÀ PROCLAMAR LA INDEPENDÈNCIA PERQUÈ NO HI POT HAVER UNA MAJORIA INDEPENDENTISTA EN EL PARLAMENT REGIONALISTA, EL VOT NO SERVEIX PER RES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#81
10 d'octubre de 2010, 18.03 h

#63 Aquest tal Gica deu ser un dels antisistema que l'altre dia van sortir al carrer. Si no és així, proclameant l'abstenció als quatre vents, i a més de que aquesta abstenció guanyarà, és que viu a un altre planeta o és que confon les A per les B.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#80
10 d'octubre de 2010, 17.52 h

#45 Molt bé el comentari. Clar i català.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#79
10 d'octubre de 2010, 17.49 h

#44 M'haureu de perdonar de veritat, tot i pensant que la vostra decissió és sobirament vostra i de ningú més, però fer apologia de l'abstenció, repeteixo, amb respecte, és de covards.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#78
Jordi fletxa Barcelona
10 d'octubre de 2010, 14.57 h

En Carretero és fastigós (no així Reagrupament).
Mai fa RES DE BO.... i veient que no es menjarà un rosco, ara ha de seguir amb la seva rabieta infantil dient mentides com un temple.

Quines primàries? llistes prèviament tancades que la gent va votar?
Crida a la unitat? quina? la que li va fer una altra força política, i que ell va ignorar primer, per mostrar-se dolgut després?
Les 50 reunions que els d'una altra formació van voler tenir amb ell, i que ell va engegar pels aires amb ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#77
gica fletxa Figueres
10 d'octubre de 2010, 14.24 h

#63 Segons la manera com el feu els comptes els "no-abstencionistes", els ABSTENCIONISTES hem obtingut sempre majoria al Parlament regional. O potser algun partit va obtenir mai el 45% dels vots del cens electoral?
Altrament, noi, a les darreres eleccions europees els ABSTENCIONISTES vàrem fregar el 65%!!! Si això no és majoria...
Avui, un NO-VOT és l'únic sistema d'anar contra TOTS els polícics actuals, Carreteros i Laportas i tot. I és el que faré jo: NO VOTAR.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#76
gica fletxa Figueres
10 d'octubre de 2010, 14.11 h

#70 Tenir tres opcions=no tenir-ne cap perquè hi perdrem TOTS. O unió o ABSTENCIÓ.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#75
10 d'octubre de 2010, 03.54 h

Si ja se't va oferir d'ajuntar-vos amb SI fer primàries conjuntes i que les bases confeccionessin les llistes no tu i la cúpula directiva "amiga" i vas dir no. No en volies ni sentir a parlar de que els afiliats de Reagrupament i SI confeccionessin l'ordre de les llistes. No fos cas que perdis la paella pel mànec del partit i la novia i tu perdeu posicions a les llistes. Regeneració Democràtica i menys ego Dr. I la de voler pactar la unitat a base de negociació bilateral entr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.