directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 13:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Aquesta és la demanda que ha presentat Puigdemont a l'ONU

L'advocat de Puigdemont a Brussel·les: "Espanya actua en contra de la llei"

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Redacció | "Puigdemont versus Espanya". Així es titula la demanda de Puigdemont presentada aquest divendres al Comitè de Drets Humans de les Nacions Unides. El document denuncia la violació dels drets recollits a la Declaració Universal dels Drets Humans i la Carta dels Drets Civils i Polítics", tal com va anunciar el president aquest dijous al vespre.
Pla curt de l'advocat anglès Ben Emmerson durant la roda de premsa al despatx Matrix Chambers de Londres
Pla curt de l'advocat anglès Ben Emmerson durant la roda de premsa al despatx Matrix Chambers de Londres
© Pol Solà

Comparteix
   


Documents relacionats
  • (PDF, 1.21 MB)

Etiquetes
En el text, Puigdemont reivindica el seu "dret a presentar-se a les eleccions", el seu "dret a la llibertat d'associació amb altres polítics secessionistes i partits polítics a la recerca d'un objectiu comú d'aconseguir la independència d'Espanya per a Catalunya" i el seu "dret a la llibertat d'expressió política pacífica de suport de la causa de la independència de Catalunya". Amb tot, demana al comitè que consideri si aquests drets han estat violats.
 
Tanmateix, el president legítim, recorda al Comitè que davant aquestes reiterades violacions de drets ha hagut de triar entre romandre com a president a l'exili, "tornar a Espanya, on hauria estat sotmès a una "detenció arbitrària" o "permetre que un candidat alternatiu sigui nomenat i investit com a president". I afirma que els seus drets han estat eliminats per 'un període indeterminat' tot i que mai ha estat condemnat per un delicte o desposseït dels seus drets polítics en un tribunal de justícia".
 
Emmerson: "Espanya actua en contra de la llei"
 
L'advocat de Puigdemont a Brussel·les, Ben Emmerson, ha assegurat, en una roda de premsa per presentar la denuncia davant l'ONU, que "Espanya actua en contra de la llei". Per això, ha anunciat que "continuarà fins que el govern de Rajoy negociï".
 
També, ha afirmat que la demanda no pretén "restituir" Puigdemont com a president, sinó, que "es digui des d'un organisme internacional que s'han vulnerat els drets humans".

 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS THE EXILED PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS, PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA. NO DEJEIS DE TOMAROS LA DOSIS DIARIA DE VALIUM Y FORTASEC. EL DIA QUE EL PUCHI DICE TONTERIAS EN RUEDA DE PRENSA, DOSIS DOBLE.
3 de març de 2018, 17.12 h

#3 EN EL ULTIMO RANKING 2017 DE DEMOCRACY INDEX HECHO POR THE ECONOMIST SIGUE, COMO EN AÑOS ANTERIORES, APARECIENDO ESPAÑA COMO UNA DEMOCRACIA PLENA.

MIENTRAS QUE PAISES TAN DEMOCRATICOS PARA VOSOTROS COMO USA, ITALIA JAPON, COREA DEL SUR, PORTUGAL, ISRAEL, FRANCIA,ESLOVENIA, LITUANIA, LETONIA, ESTONIA, GRECIA Y OH, SORPRESA, LA MUY ACLAMADA RECIENTEMENTE

BELGICA

APARECEN COMO DEMOCRACIAS DEFECTUOSAS

https://en.wikipedia.org/wiki/Democracy_Index

JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
3 de març de 2018, 11.21 h

ÉS IMPORTANT DIVULGAR-LA, PER TRES COSTATS, ESTEM GUANYAT AMB LA JUSTÍCIA I LA DEMOCRÀCIA, DAVANT DE LA BARBÀRIE ESPANYOLA, ACOSTUMADA A LA SANG I EL ROBATORI A TOT EL POBLE, HI HA FEUDALISME A CASA SEVA, I HO DEIXA CLAR, UN SOL EXEMPLE.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
David fletxa Tabarnopolis països marranils espanyolats de taverna
2 de març de 2018, 15.39 h

#1 Mal? quin mal? votar per tu és un mal? covards dius? parla per el tal M.Rajoy que no te collons de fer front a un tema polític usant la política sinó que s'amaga sota les togues del magistrats, jutges i fiscals afins a la ideología unionista.

El que ha fet Carles Puigdemont, mal et pesi, és enfocar el procés a nivel no només europeu sinó internacional, és a dir denunciar que espaya està vulnerant drets basics i elementals dignes d'una democràcia.

Si a tu et sembla que Puigdemon... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
2 de març de 2018, 15.17 h

Qualsevol català que sigui conscient del mal que heu causat, no us perdonarà mai la vostra covardia! La història la fan els valents i els guanyadors, no els covards perdedors. desgraciadament els catalans estem condemnats a patir líders com tu!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.