directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 21:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'Europa silenciada reacciona als empresonaments

L'Aliança Lliure Europea diu que a Espanya ''no hi ha ni democràcia ni justícia'' i insta la UE a actuar

Comentaris 24  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

Redacció| A Espanya "no hi ha ni democràcia ni justícia". Aquesta és la resposta de l'Aliança Lliure Europea (EFA per les seves sigles en anglès) a l'empresonament de Jordi Turull, Josep Rull, Raül Romeva, Dolors Bassa i Carme Forcadell per les seves idees polítiques. 
Turull, abans de ser empresonat
Turull, abans de ser empresonat

Comparteix
   


Etiquetes
A través d'un comunicat, han instat a la Unió Europea "a actuar" i han recordat que mentre el Consell Europeu era reunit avui "les veus de la democràcia eren aixafades a Catalunya". En aquest sentit el president de l'EFA, François Alfonsi, ha demanat als líders europeus -que avui eren reunits a Brussel·les amb motiu de la cimera- que "deixin d'ignorar l'amenaça imminent" cap a Catalunya i cap a la democràcia a Europa. 

Alfonsi ha parlat d"Erdoganització" (en referència al president de Turquia) de l'estat espanyol i ha apuntat que cal que aquest procés sigui "frenat" pel bé de la democràcia. "Els membres escollits d'un estat no poden ignorar que Espanya continua anihilant llibertats bàsiques i drets fonamentals sense cap reacció dels altres 27 membres de la UE", ha afirmat.

El president de l'EFA veu "escandalós" que qualsevol estat pugui "intimidar i censurar amb tant desvergonyiment" punts de vista polítics avalats en les eleccions del 21-D. L'Aliança Lliure Europea és el paraigua europeu de 45 partits progressistes nacionalistes, regionalistes i autonomistes a tota la Unió Europea (UE), que representen nacions sense estat, regions i minories tradicionals a Europa. 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#24
24 de març de 2018, 20.19 h

#23 Em crec el que tu vulguis que em cregui, ratolí meu!

Té, et torno a fer el regalet aquell que tant et va agradar:

"A mí, la unidad de España me suda la polla por delante y por detrás, que se metan a España en el puto culo, a ver si les explota dentro y les quedan los huevos colgando del campanario; que vayan a cagar a la puta playa con la puta España, que llevo desde que nací con la puta España, vayan a la mierda ya con el país ese y dejen de tocar los cojones"

Pepe Rubianes, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
24 de març de 2018, 20.18 h

#22 Et creus interessant...?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
24 de març de 2018, 20.06 h

#21
Internacionalisme: Solidaritat, col·laboració entre NACIONS o POBLES, sobre la base d’uns interessos i objectius comuns.

Manelet, manelet, perquè m'insultes? Si jo t'estimo moolt. Ets espanyolista acomplexadet però no gaire, de pensament, expressió i temperament testicularment masclista, primari, violent i tan previsible com la pudor de la merda, feixista i faísta alhora però, de tant en tant, en deixes anar alguna de bona com aquesta:

«en l'esquema mental de termostat d'un n... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
24 de març de 2018, 15.22 h

#19 Mira, tros d'imbècil rematat: si no saps distinguir entre l'internacionalisme proclamat per la I Internacional de l'AIT i l'imperialimse NAZI, ianqui, espanyol o dels almogàvers i Jaume I el genocida, jo no en tinc la culpa. Apa, a falta d'arguments, com l'idiota del "dit i la Lluna", segueix titllant de "masclista" a qui biològicament té collos (podria biològicament tenir ovaris, vés què hi farem!) i manifesta estar fins els mateixos d'aguantar NAZIS com tu. Aquest és el problema: ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
24 de març de 2018, 14.28 h

#17 Ja se't van inflamant, un altre cop, eh? Ves amb compte que ja saps com acabes!

Desprès de treure'n els insults, d'aquesta famfàrria de repartiment d'ad hominems i ad vercundiams a discreció, la conclusió que hem de treure és que Franco va fer la guerra perquè volia la República Catalana com els republicans d'avui, no? Fantàstic. T'has guanyat el premi a la creativitat com repartidor de desqualificacions franquistes de pa sucat amb oli.

Per cert, ja t'ha arribat el comunicat de l... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
24 de març de 2018, 14.03 h

#16 Tot això m'ho dius cara-al-sol o amb el cul a l'aire, mon amour? Per a què haig de voler cap Barbie Falangita si ja et tinc a tu, mucho-macho del meu cor?

I què em dius de'n LePen? Tan pro demos-de-47-millones com tu, eh? Ja el pots proposar com un camarada més al club anarco-facha del bar de la cantonada, no?

Veig que ja no insultes ni amenaces. Que ens anem civilitzant, potser? Ja t'ho permetrà la teva tendència genètica de faísta menja-capellans?

I el nivell de borbonisme, co... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
24 de març de 2018, 13.48 h

TODOS LOS GOLPISTAS A LA PUTA CARCEL


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
24 de març de 2018, 13.32 h

El que s'ha d'aguantar (durant més de 40 anys, mes anys del que va durar la dictadura!!!). Hereus ideològics dels llepa-culs de Mussolini i de Hitler (Cardona, Dencàs, Barrera) i dels instigadors del cop de Primo de Ribera i dels instigadors - finançadors econ`mics de Franco (Cambó, March,...) i dels "ideòlegs" d'Òmnium amb el NAZI confès Josep M. Sendrós al capdavant, dient-li "franquistes" a les víctimes del franquisme, als lluitadors anti-franquistes (el Maquis) i als descendents d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
24 de març de 2018, 13.15 h

#14 Què et passa, has anat a la botiga de joguines de guàrdia i no has trobat cap "Exin Països Catalans" ni cap "Exin Repúbliques del 3%" ni cap nina Barbie a la qual psico-analitzar...? Vés a pastar fang (i li fas una escultura d'argila del teu admirat Heribert Barrera)


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
24 de març de 2018, 12.26 h

Cascs Blaus i si és possible amb tancs. Aquesta franquista gent no entén altre "diàleg". Volem votar i ho volem ara i, per a tos. El dret democràtic el volem usar i volem ser reconeguts segons els vots. Volem votar la República i volem votar tots i cada un dels països i pobles sotmesos a madrid. Volem justícia justa i els llaneras davant jutges DDHH. Ens estan matxucant els franquistes com abans. A què esperen a un nou genocidi franquista? Facen fora a borbònia que amb Nosaltres, els P... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.