directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 01:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Impuls de les associacions sobiranistes per tenyir de groc la final de la Copa del Rei

ANC, Òmnium, la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes i Drets donen suport a la iniciativa

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Redacció | Les entitats sobiranistes donen suport a la iniciativa d'omplir de samarretes grogues l'estadi Wanda Metropolitano de Madrid, on aquest dissabte es disputarà la final de la Copa del Rei entre el Barça i el Sevilla. Tanmateix, aplaudeixen la "mobilització espontània" contra "l'acció repressiva que exerceixen governs jutges, cossos de seguretat i mitjans de comunicació"
L'ANC, Òmnium Cultural, la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes i Drets han donat suport a la iniciativa de tenyir de groc l'estadi de Madrid on se celebra la final de a Copa del Rei.

En un comunicat, les entitats també animen l'afició blaugrana a portar la samarreta de la senyera o una de groga sota la blaugrana per mostrar-la de "forma clara i conjunta" quan soni l'himne espanyol. 
 
Les entitats remarquen que "el color groc com a símbol de la llibertat és una manera respectuosa, plàstica i efectiva" de demanar dins de l'estadi la llibertat pels "presos polítics".

Paral·lelament, s'ha impulsat una altra iniciativa per part de Comitè Repúblicà 21 d'abril que fa una crida a xiular l'himne espanyol davant els Ajuntament o "el lloc que considereu oportú" el dissabte a les 21.30, just al començament del partit. L'objectiu és mostrar "la repulsa cap a una monarquia borbònica que vol convertir Catalunya en una colònia on se l’ha d’obeir amb l’estil de l’esclau". 

Zoido amenaça

D'altra banda, el ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, ha amenaçat en aplicar la legislació antiviolència en la final de la Copa del Rei si es falta el respecte a persones o institucions, en referència a la tradicional pitada de l'afició blaugrana a l'himne espanyol. 
 
"S'ha de respectar a tots aquells que, a més de ser majoria, respecten un himne amb tota la seva simbologia", va reblar el ministre en una entrevista a Marca. 
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
20 d'abril de 2018, 09.58 h

#3 No saps llegir? Luca da Meo ja va dir fa poc que passi el que passi SEAT no marxarà de Catalunya, vinga gosset rabió que mai penjes links i esperes que tothom et cregui perquè ho dius tu.


Va vinga penja el link si pots va, si tens raó penja-ho, va


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
20 d'abril de 2018, 09.54 h

Jajajajajjajajajajajajajajajajaja, majoria? jajajajajaajajajja, Zoido el vidente li direm jaajajajajajajajajajajajaja. Imbècil, gras i lleig baixet, la majoria se sap a través d'urnes no perquè tu ho diguis sac de greix


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
BEJOTA fletxa bcn
19 d'abril de 2018, 18.48 h

El presidente de la empresa de automoción Seat, Luca de Meo, ha remitido una carta a toda la plantilla del grupo preparándola para un posible cambio de sede social y fiscal fuera de Cataluña, a causa de la inestabilidad política y jurídica derivada de la crisis independentista. Así de claro lo ha dejado en una carta publicada en la aplicación interna de la compañía Mundo Seat, a la que ha accedido El Confidencial.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
18 d'abril de 2018, 18.29 h

I Bertomeu, si no et poses les piles haurem de demanar la teva dimissió. No em sento a gust amb un president tan feble. Esportivament ja ens han collat massa i ho hem d'aturar. O tú o un que ens representi millor. Hi ha politics que han plegat en veure els compromisos que havien d'assumir, i tú pots fer el mateix, però no pas quedar-te com la Cifuentes : Muy DeCifuente.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
bejota fletxa bcn
18 d'abril de 2018, 17.50 h

Gay de Montellà: "Cataluña va a un periodo de 10 años o más sin crecimiento si seguimos así".Lo que más me preocupa es el medio plazo, a partir de 2020. o que más me preocupa es el medio plazo, a partir de 2020. Ahí veremos el daño que ha producido este proceso a la economía catalana con el traslado de sedes sociales que, con el tiempo, va generando mayores dificultades a su entorno.

N.B. AL CALDERON PERÓ A LA CHAMPION QUE ÉS QUE VOLDRIEU.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.