directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 00:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Domènech sobre les forces independentistes: ''Els uneix més el passat que el futur''

El nou secretari de Podem Catalunya insisteix en la formació d'un govern transversal

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Redacció | El coordinador de Catalunya en Comú, Xavier Domènech, segueix sense entendre res. Així ho ha matisat aquest matí en una entrevista a Els Matins de TV3, on ha insistit en la proposta de construcció d'un govern transversal que aglutini diverses sensibilitats del país. Tanmateix, ha culpat els independentistes de no saber cap a on van. "Els uneix més el passat que el futur", ha reblat el també secretari general de Podem Catalunya.
© Mar Martí

Comparteix
   


Etiquetes
"La confusió és enorme", ha sentenciat Domènech, que segueix sense entendre res. "Fa molt temps que vivim aquesta situació d'intervenció i encara no sabem quina proposta hi ha sobre la taula de la majoria independentista", ha lamentat el diputat.
 
Per Domènech, aquesta situació de bloqueig és molt preocupant. Per això, ha insistit en la proposta d'un govern d'independents amb una temporalitat marcada i que serveixi per recuperar l'autogovern a Catalunya. "És el que ens pot enfortir", ha reblat el secretari general de Podem Catalunya, que ha assenyalat que estan treballant en aquesta línia i parlant amb "gairebé tots els partits".
 
D'altra banda, segons el diputat, la dinàmica de blocs s'ha bloquejat perquè, d'una banda, creu que Cs s'està quedant sol al Parlament, i d'altra, el bloc independentista no té una línia clara a seguir en l'àmbit estratègic.
 
Investidura de Puigdemont
 
Pel que fa a la reforma de la llei de presidència per una possible investidura de Carles Puigdemont, Domènech ha apuntat que la seva formació votarà en contra. "De què serviria?", s'ha preguntat Domènech.
 
Tanmateix, ha aprofitat per carregar contra el discurs del president legítim durant l'entrevista a TV3 i ha criticat a la CUP per donar-li suport cec a Puigdemont, "sense exigir-li un programa", com sí fan amb les altres propostes de candidats alternatius.
 
Horitzó del canvi: Maig del 2019
 
Pel que fa a la suma de càrrecs dins la confluència morada -el de Coordinador General de Catalunya en Comú i Secretari General de Podem Catalunya- Domènech ha argumentat que "són confluències des que van néixer" i ha redundat que "els espais unitaris ens fan més forts".
 
"Jo m'he implicat molt en un Podem més fort i estabilitzat que és el que necessitem" per evitar algunes lluites internes, com les que es viuen a Madrid, ha assenyalat Domènech. 
 
En aquest sentit, ha avançat que estan "treballant perquè tot canviï el maig del 2019" en les eleccions municipals. "Ens estem concentrant en què tota la potència morada pugui desenvolupar-se i activar-se", ha conclòs.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
19 d'abril de 2018, 18.46 h

Aquest noi que sempre parla "amb la boca torta" un dia diu blanc i l'altra ja no sap què va dir... Molt de fiar no m'ho sembla, la veritat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
19 d'abril de 2018, 12.17 h

DOMÈNECH, CLARAMENT DEMOSTRES QUE NO ET DOMINA LA METONÍMIA, SINÓ L'AMO EL "REINO FINCA ESPAÑA"., ,TENIU A PODEMOS I.U. ALBERTO GARZON (DIENT BESTIESES CONTRA CATALUNYA), PERÒ NO PUC ARRIBAR A TOTHOM, ÉS MARINALEDA, ABANDONADA?.SILENCIADA?, POTSER COMBATUDA? COM FA L'EXTREMA DRETA?, ESSENT UN TORCEBRAÇ AMB EL FEUDALISME QUE HA FET MOLTS GUANYS SOCIALS. LA REPÚBLICA CATALANA, NO VIU DEL PASSAT ÉS EL FUTUR, PELS TREBALLADORS CATALNS I PER TOTS ELS DEMÒCRATES ESPANYOL QUE SABEN QUE SOM ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
19 d'abril de 2018, 11.43 h

Els independentistes tenim molt clar, claríssim el que volem, qui no ho té clar sou vosaltres que mai us molleu per res, sempre aneu a dues línies per si de cas, feu el: "si, però no", feu la puta i la ramoneta, de manera que no vinguis a donar lliçons a els qui ho tenim més clar que l'aigua.

Parla per tu i el teu partit que hi teniu una bona merda mental


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
19 d'abril de 2018, 10.55 h

En qualsevol edifici modern o antic, els fonaments són el passat sobre el qual es construeix el futur superant el present. Però tu d'on eres fill meu? On has nascut i viscut durant els teus anys? Si el teu país és Catalunya, catalans són i deuen ser els seus fonaments. Catalans. Sols això, catalans.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
19 d'abril de 2018, 10.28 h

Comuns:dir que faràs allò i això, sabent que l'estat t'ho rebetarà i que vos és igual mentre vagin caiguent els sous.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.