directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 04:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La defensa de Jordi Borràs demana vídeos de l'atac espanyolista per evitar que l'agent de policia menteixi

Fa una crida a disposar de testimonis i imatges de l’agressió

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Gerard Sesé @gerardsese | No han passat ni 24 hores i l'agressió d'un agent de policia a Jordi Borràs segueix sent notícia. Els advocats de la defensa del fotoperiodista han demanat a les xarxes disposar d'imatges i vídeos dels testimonis que van presenciar l'atac espanyolista per a evitar que l'agent s'inventi una versió dels fets que el beneficiarien.
© @QuicoSalles

Comparteix
   


Etiquetes
Jordi Borràs ha volgut donar les gràcies a totes les mostres de suport que ha rebut després de l'agressió patida per part d'un agent de la Policía Nacional espanyola. A més, ha compartit un comunicat de la seva defensa que demana a tots aquells que disposin d'imatges o vídeos que els enviïn a la següent adreça per a poder rebatre la versió que, molt possiblement, no s'adequarà a la veritat que pugui fer l'agent nacionalista espanyol.

Comunicat de la fefensa de Jordi Borràs
 
Ahir al vespre Jordi Borràs tornava de cobrir un acte a nivell professional quan va ser reconegut i increpat per un individu al carrer de Capellans de Barcelona, al crit de ‘viva España’. Que en Jordi Borràs va fer-ne cas omís, mantenint aquesta actitud per aquell individu, que després de tornar a cridar ‘viva España’ i ‘viva Franco’ va començar a colpejar-lo amb els punys repetidament al cap i a la cara tot causant-li lesions de diversa entitat. En Jordi va requerir a crits la presència de la policia, i l’agressor va respondre que ell era policia.
 
Indiscutiblement aquesta agressió va ser motivada per la tasca periodística que ve desenvolupament Jordi Borràs des de fa anys lligada a la investigació de grups d’ultradreta i a la seva tasca en favor de la no-discriminació i de la democràcia.
 
Arran de l’agressió, nombrosos ciutadans van córrer a socórrer en Jordi i van intentar retenir l’agressor per a poder-lo lliurar a la policia. Malauradament, va acabar fugint de la zona davant l’advertència que l’arribada de la policia era imminent. Per això volem agrair a totes les persones que van ajudar en Jordi Borràs després de ser atacat, i a la tasca policíaca dels Mossos d’Esquadra i la sanitària del CUAP de Ciutat Vella.
 
A més, essent conscients que en Jordi Borràs hauria estat denunciat per intentar equiparar aquella situació a una baralla amb la voluntat d’emmascarar la veritat, demanem a totes aquelles persones que hagin estat testimonis dels fets o que en tinguin proves gràfiques que ens les aportin a info@nemesi.cat

 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
18 de juliol de 2018, 09.13 h

JORDI BORRÀS, AMB LA SEVA TASCA DENUNCIANT ELS FEIXISTES, AMB ELS DOCUMENTS GRÀFICS, S'HA FET UN LLOC EN LA LLUITA INDEPENDENTISTA CATALANA, L'ATAC DEL POLI DE L'ALTRE DIA, CAL AMB DETERMINACIÓ EVITAR PROTEGINT DELS IMPUNES ATACS ULTRES A TOTHOM,, I LES PERSONES SIGNIFICADES COM JORDI BORRÀS PROTECCIÓ ESPECÍFICA, EL CONSELLER D'INTERIOR MIQUEL BUCH, HA POSAR ELS MOSSOS EN GUÀRDIA, PER TOT, PERÒ AQUESTA FEINA ÉS PRIORITÀRIA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
17 de juliol de 2018, 23.10 h

El que sabeu fer, l’onze de set,2017 menys gent que el 2016, a la manifestació del dissabte passat per l´alliberament dels presos, 200.000 persones, 12 vegades menys que votants del 1O.... A on esteu portant Catalunya i als catalans? Ja ús o diré jo, a l'avorriment i desinterès per falta de resultats i confiança amb tots vosaltres, la culpa és únicament vostra. Tal fareu, tal trobareu! Dimissions ja!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
17 de juliol de 2018, 23.03 h

No tinc cap dubte de què si els nostres polítics haguessin fet bé la seva tasca, avui seríem independents.
El que han fet entre tots, a la vista està, INÚTILS! VULL VEURE GENT NOVA!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Joan Jaume fletxa Catalunya Nord
17 de juliol de 2018, 22.06 h

S'ha de denunciar també aquesta agressió contre en Jordi Borràs al Parlament Europeu i als mitjans internacionals.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3

Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
17 de juliol de 2018, 19.29 h

Franquistas, falangistas, fascistas, nazis, aporellistas, tavernícolas, talibarnios... Franco, Rivera, Mussolini, Hitler... la SSS, la CoSSpedal, el ppSSoE, la Falangita y su Primo el Rivera-bis. La misma mierda FASCISTA, hijos y nietos del puto franquismo sociológico reunidos para defender el cortijo podrido de los Borbones, sucesores de Franco, y su corte de compi-yoguis oligarcas del palco del Bernabeu. Los mismos lameculos y perros rabiosos de siempre al servicio de los mismos cortesanos ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS TABARNIA´S PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS: PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE LLEDONERS
17 de juliol de 2018, 18.45 h



SUPERCAT!!!!!

ON ETS QUAN ET NECESSITEM?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.