directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 5 de maig de 2024 01:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Montilla aprofita les últimes hores de campanya per animar a votar alertant dels riscos d'un retorn de CiU

El candidat socialista tanca els quatre mítings-llampec finals al barri de Sant Cosme

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, ha aprofitat les últimes hores de campanya per fer una crida a la participació aquest 28-N i aturar així el 'tsunami conservador' que hi ha a Europa. Montilla ha centrat els quatre mítings-llampec que ha fet l'últim dia de campanya per advertir dels riscos que hi ha si CiU torna a la Generalitat, però també ha reclamat als assistents que aprofitin fins l'últim minut per convèncer als indecisos que hi ha al seu voltant perquè votin els socialistes catalans. L'últim dels mítings-llampec s'ha fet al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat, on ha demanat que diumenge 's'omplin les urnes de vots progressistes, socialistes i catalanistes'.

Comparteix
   


Etiquetes
La maratoniana jornada de Montilla en aquest últim dia de campanya ha començat a les set del matí a la planta de Seat a la Zona Franca, ha seguit a Vilafranca del Penedès i Sant Pere de Ribes, i s'ha tancat al barri pratenc de Sant Cosme, a l'espera de l'acte final de campanya. En tots ells, Montilla ha fet una crida a una participació massiva el 28-N amb l'objectiu de frenar el 'tsunami' conservador que es produeix a Europa construint un 'mur' de contenció.

També ha avisat de la necessitat que hi hagi una 'sortida progressista a la crisi' i ha alertat que, si CiU torna a governar, hi ha riscos com ara retallades socials o pujades d'impostos. I també ha rebutjat propostes com el referèndum per la independència que demana ERC, que ha qualificat de 'quimera', o el concert econòmic de CiU, tot recordant que la federació nacionalista no ho va aconseguir durant 23 anys.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
26 de novembre de 2010, 23.03 h

COM A INDEPENDENTISTA VULL FELICITAR DIRECTE.CAT PER SER L' ALTAVEU PERFECTE DE PSC I CIU. EM SEMBLA QUE ERC HA FET UN ACTE PER ALLÀ GIRONA, PERÒ A LES 23.00H VOSALTRES NI EN TENIU NOTÍCIA. ENHORABONA ! GRANS PROFESSIONLS QUE SOU..AMB INDEPENDENTISTES COM VOSALTRES NO CAL LAVANGUARDIA NI ELPERIODICU...QUINS OUS QUE TENIU!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.