directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 14:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

El domini PPCC ofereix el primer .CAT que fa de mirall de Wikileaks

El repetidor català del portal de Julian Assange ho fa per 'solidaritat amb els que es juguen la vida perquè se sàpiga la veritat'

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El domini PPCC.CAT -vinculat a directe!cat- ofereix des de la tarda de diumenge un mirror amb el portal de Julian Assange, Wikileaks, que està donant la volta al món amb les seves revelacions de documents secrets que narren abusos dels militars nordamericans en conflictes com la guerra de l'Iraq i deixa al descobert valoracions de tot tipus de la diplomàcia dels Estats Units.


Comparteix
   


Etiquetes
http://wikileaks.ppcc.cat/ és el primer .cat que linca Wikileaks. Un dels gestors impulsors d'aquesta iniciativa assegura que han volgut fer-ho 'com a mostra de solidaritat amb un grup d'activistes que s'estan jugant la vida perquè la ciutadania sàpiga la veritat. La recerca de la veritat i que sigui notícia allò que els poderosos no volen que ho sigui és un exercici de radicalitat democràtica i Wikileaks ha fet una aportació a la dignitat de l'exercici periodístic. No els podem deixar sols'.

En aquesta mateixa línia assegura que 'ja som centenars els miralls però també els servidors de tot el món els que estem rebotant els continguts de Wikileaks. Internet és l'espai d'expressió màxima de la llibertat i per molt que els governants dels grans estats i els poders fàctics ho intentin, no podran portar portes al camp. La llibertat i la solidaritat a la xarxa és més poderosa que ells'.

El mateix portaveu ha assegurat que 'no descartem altres tipus d'accions de suport. Buscarem tot tipus d'aliances que sumin en la mateixa direcció de suport a Assange i Wikileaks, els portaveus de la veritat' ha sentenciat.

Pirates de Catalunya també se sumen a la solidaritat amb Wikileaks
La formació Pirates de Catalunya també s'ha sumat a la solidaritat amb Wikileaks oferint un altre accés amb domini .cat per poder accedir als seus continguts després que s'hagi tancat aquest lloc web i s'hagi 'segrestat' el nom del domini. Pirates de Catalunya vol contribuir a garantir la presència de Wikileaks a la xarxa, una eina que consideren 'imprescindible contra l'opacitat dels governs i corporacions internacionals'. Recorden que aquesta acció s'emprèn d'acord amb l'ideari del partit que 'defensa la llibertat d'expressió, la transparència i els drets humans'. [

A causa de la cancel·lació del compte de Paypal de Wikileaks, se sumen també al boicot internacional contra aquest servei, motiu pel qual cancel·laran el seu compte Paypal de donatius.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2 Joan Camp Fontcuberta
6 de desembre de 2010, 16.13 h

#1 El domini http://wikileaks.ppcc.cat també va ser posat en marxa aquest diumenge al matí, o sigui que com no trobem una manera de poder acotar millor l'hora, només podrem decidir que els dos dominis es van posar en funcionament al mateix dia. En tot cas és una bona notícia!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Un pirata fletxa Sabadell
6 de desembre de 2010, 14.33 h

Suposo que voldreu dir el segon comini .cat?
Des de diumenge al matí hi ha el domini pirata.cat que ofereix un mirror de wikileaks a http://wikileaks.pirata.cat/


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.