directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 11 de juny de 2024 12:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Vallès Occidental doble fletxa Dijous, 2 de març de 2017 17:25 h

La fiscalia demana tres anys de presó per un home que va insultar i colpejar tres musulmanes en un carrer de Terrassa

La fiscalia demana tres anys de presó per un home que va insultar i colpejar tres musulmanes en un carrer de Terrassa

ACN Barcelona.-La Fiscalia de Delictes d'Odi i Discriminació demana tres anys de presó i 1.770 euros en multes i indemnitzacions, contra un home que el maig de l'any passat va insultar i agredir dues dones musulmanes i la filla d'una d'elles en un carrer de Terrassa per motius ideològics. El ministeri públic també demana la prohibició d'acostament a menys de 1.000 metres o comunicació amb les víctimes durant dos anys.

Segons la fiscalia, la tarda del 20 de maig de l'any passat, l'home, de 66 anys, caminava per l'avinguda Francesc Macià de Terrassa quan va coincidir amb unes germanes i la filla de deu anys d'una d'elles que passaven per la mateixa vorera. La dona portava el vel islàmic i "de forma absolutament gratuïta, mogut pel menyspreu cap a la religió i cultura islàmica, amb evident voluntat de menystenir la seva dignitat" li va dir "ocupeu tota la vorera, aparteu-vos ja, moros de merda". Les dones li van cedir el pas, però una d'elles li va recriminar la falta de respecte, a la qual cosa l'acusat va respondre "filles de puta, els moros no m'ensenyaran educació". A continuació, va donar un cop al pit a la dona.L'altra dona va intervenir per separar l'home de la seva germana, i l'acusat va empènyer aquesta segona dona de manera violenta, provocant-li un cop amb un fanal. La nena petita va increpar l'acusat, que també la va empènyer.Per tot això, el fiscal l'acusa de tres delictes contra la integritat moral, tres de lesió de la dignitat de les persones, un delicte lleu de lesions i dos delictes lleus de maltractament.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.