directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 02:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alt Empordà doble fletxa Dimarts, 31 de juliol de 2018 18:47 h

Montse Mindan assumeix la presidència del Consell Comarcal de l'Alt Empordà després de la renúncia de Ferran Roquer

La també alcaldessa de Roses ha agraït la tasca del seu predecessor i ha assegurat que mantindrà el programa de govern endegat per ell

ACN Figueres.-L'alcaldessa de Roses i consellera, Montse Mindan, ha estat escollida presidenta del Consell Comarcal de l'Alt Empordà aquest dimarts després de la renúncia de Ferran Roquer, que s'ha convertit en diputat al Parlament. Mindan ha assumit el càrrec agraint la tasca del seu predecessor i assegurant que continuarà amb el programa de govern que ell va endegar fa tres anys. Roquer, per la seva banda, també ha agraït els suport rebuts per la resta de consellers al llarg del seu mandat i ha desitjat encerts a la seva successora. Durant el ple extraordinari d'avui també han pres possessió del càrrec de consellers comarcals Agustí Badosa i Esteve Gironès, tots dos alcaldes de CiU.

Montse Mindan ha estat escollida aquest dimarts presidenta del Consell Comarcal després que Ferran Roquer hagi presentat la seva renúncia. Roquer, que també és alcalde de Borrassà, ha dirigit l'ens durant tres anys i ha decidit deixar-ho després que s'hagi convertit en diputat al Parlament de Catalunya. El relleu s'ha produït avui en el marc d'un ple extraordinari on, a banda de la candidatura de Mindan a la presidència, se n'han presentat tres més. La també alcaldessa de Roses, però, ha estat qui més vots ha rebut i s'ha proclamat presidenta per majoria absoluta. Abans de fer el relleu, el seu predecessor, Ferran Roquer, ha tingut paraules d'agraïment pels consellers comarcals que l'han acompanyat durant aquests tres anys en el càrrec així com per al seu equip. Ha atribuït la decisió a la seva nova situació personal i ha reivindicat la tasca feta durant el temps que ha estat al capdavant de l'ens. Per la seva banda, Mindan s'ha compromès a ser "justa" en l'exercici del càrrec i ha assegurat que continuarà amb el programa de govern endegat pel seu predecessor. Especialment, ha dit, en els eixos socials, formatius i culturals, per als quals ha reivindicat finançament tot recordant que els Consells Comarcals no tenen ajuts en aquest àmbit. Mindan també ha agraït el suport de la seva família i de Roquer, amb qui ha assegurat haver treballat colze a colze durant aquests tres anys. Durant el ple d'avui, també han pres possessió del càrrec de consellers comarcals Agustí Badosa i Esteve Gironès, tots dos alcaldes de CiU.Properament abandonarà el càrrec el vicepresident de l'ens, Quim Felip, que s'ha convertit en diputat a la Diputació de Girona en substitució de Marta Felip.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.