directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 23:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 11 d'octubre de 2018 13:20 h

Iglesias reivindica que la pujada del salari mínim és "la més important de la història de la democràcia"

El líder de Podem replica al PP que estan més preocupats per veure qui té més gran la bandera, en referència a Vox

ACN Madrid.-El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha reivindicat que la pujada del salari mínim interprofessional fins als 900 pactada amb el govern espanyol en el marc dels pressupostos és "la més important de la història de la democràcia". En una entrevista a 'La Sexta' ha assegurat que està "moderadament satisfet" després de tancar l'acord ahir a la nit amb el president del govern espanyol, Pedro Sánchez. Tot i admetre que li hagués agradat aconseguir alguna cosa més, ha assenyalat que aquest acord no és la fi sinó "l'inici d'una nova etapa "que permet imaginar un nou govern el 2020". D'altra banda, ha replicat al portaveu del PP al Senat, Ignacio Cosidó, que estan més preocupats per veure qui té més gran la bandera quan ells pacten amb el govern espanyol per millorar la vida dels espanyols.

Tot i reconèixer que Podem volia un augment del salari mínim fins al 1.000 euros, ha afirmat que és la pujada més gran dels darrers anys. D'altra banda, s'ha mostrat molt satisfet de les mesures en relació al lloguer i ha destacat que serviran per protegir les persones que més ho necessiten i que els ajuntaments podran regular el preu del lloguer. Així mateix ha volgut posar en valor els acords en educació, sanitat i dependència. Iglesias ha assegurat que la darrera resposta del govern espanyol sobre pressupostos va ser "decebedora" i ha celebrat que en les darreres hores l'executiu de Sánchez hagi "cedit" i hagi acceptat "moltes de les seves propostes".El líder de Podem també ha replicat el portaveu del PP al Senat, Ignacio Cosidó, que a través d'un tuit ha alertat que amb Iglesias dirigint la política econòmica en pocs anys Espanya estarà passant gana com Veneçuela. "Alguns estan més preocupats sobre qui té la bandera més gran, nosaltres arribem a acords de govern per millorar la vida dels espanyols", li ha replicat en referència al PP i a Vox.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.