directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 09:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Segrià doble fletxa Dimarts, 23 d'octubre de 2018 16:04 h

El president del TSJC assegura que no existeix "cap" relació amb l'actual Departament d'Interior

Barrientos reconeix, però, que amb els Mossos d'Esquadra els canals d'informació són "fruits"

ACN Lleida.-El president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), Jesús María Barrientos, ha reconegut que "no hem tingut mai cap relació" amb el Departament d'Interior encapçalat pel conseller Miquel Buch. "La relació ni ha millorat ni ha empitjorat perquè no ha existit", entre l'alt tribunal català amb l'actual cúpula d'Interior, segons ha assenyalat Barrientos. Tot i això, ha volgut remarcar que amb els comandament dels Mossos d'Esquadra "sí que hem tingut relació i els canals d'informació són fluïts". D'aquesta manera s'ha pronunciat Jesús María Barrientos des de Lleida on la comissió permanent de la sala de govern del TSJC s'ha reunit aquest dimarts.

Barrientos ja va ressaltar fa unes setmanes "l'esforç dels Mossos per recuperar i mantenir la confiança" del TSJC, després d'un any de malfiança arran de l'actuació de la policia catalana durant el setembre i l'octubre del 2017. Aquesta malfiança va provocar fins i tot que Barrientos ordenés a la policia espanyola que custodiés la seu del TSJC juntament amb els Mossos.El president del TSJC va explicar que durant aquelles setmanes hi va haver un trencament de la confiança i una desafecció cap als Mossos per part sobretot dels jutges d'Instrucció, que hi tenen relació com a policia judicial. No obstant això, va elogiar la tasca dels comissaris Ferran López i Miquel Esquius al capdavant del cos per recobrar aquesta confiança.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.