directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 21:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimarts, 30 d'octubre de 2018 21:20 h

Una associació veïnal del Raval lamenta que el macrooperatiu contra els narcopisos "arriba tard"

Esperen, però, que la "determinació" de les administracions ajudarà a posar "ordre"

ACN Barcelona.-L'associació de veïns del Raval Tsunami Veïnal ha lamentat en un comunicat que el macrooperatiu contra els narcopisos desenvolupat ahir per Mossos i Guàrdia Urbana que porta fins ara 57 detinguts "arriba tard" perquè el problema "s'ha deixat créixer massa". L'entitat considera que a banda de "mesures de xoc" calen actuacions "de prevenció estables" per evitar "tanta acció delictiva". També denuncien la manca de civisme i la "permissivitat creixent", factors tots ells que converteixen Ciutat Vella en "camp de cultiu per a la delinqüència". Amb tot, els veïns d'aquesta associació esperen que la "determinació" mostrada per les administracions en el macrooperatiu d'ahir ajudi a "posar una mica d'ordre" al barri.

Tsunami Veïnal agraeix la tasca de la policia i també la dels veïns, i aprofita per subratllar que des del dia 16 d'octubre segueixen esperant que se'ls doni data per a una nova reunió amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. L'entitat demana que quan tingui lloc aquesta trobada hi hagi també els regidors i el comissionat de Seguretat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.