directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 01:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alt Penedès doble fletxa Dimecres, 7 de novembre de 2018 12:27 h

Tres detinguts a La Granada per robar a l'interior d'un vehicle

Els fets es van produir a tocar de l'estació de tren del municipi

ACN La Granada.-Els Mossos d'Esquadra van detenir la matinada del passat diumenge quatre de novembre a La Granada (Alt Penedès) dos homes, de 26 i 34 anys, i un menor d'edat per robar a l'interior d'un vehicle. Els fets van tenir lloc als volts de la mitjanit de dissabte quan els Mossos van ser alertats que tres persones estaven intentant robar a l'interior d'un cotxe a tocar de l'estació de tren. En acostar-se a la zona, els agents van localitzar un vehicle amb el vidre del darrera trencat i la safata del maleter fora de lloc. Minuts més tard, una patrulla va observar com els possibles lladres havien tornat al vehicle i un d'ells es trobava a l'interior.

En el moment de detenir els tres lladres, els agents van comprovar que el vehicle presentava més danys dels detectats en un primer moment amb el vidre del copilot trencat i la lluna davantera esquerdada. Els dos arrestats majors d'edat, amb antecedents policials, van quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resten a l'espera que els citi el jutge. El menor d'edat va passar a disposició de la Fiscalia de Menors.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.