directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 21 de maig de 2024 15:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 28 de novembre de 2018 13:30 h

Clarence Bekker Band, plat fort de la celebració dels 25 anys de Mas i Mas al capdavant del Jamboree

Txell Sust, August Tharrats Trio, Julian Vaughan i Paul Stocker, entre els artistes que actuaran aquest desembre

ACN Barcelona.-Clarence Bekker Band, Horacio Fumero, Pedro Javier González, Randy Greer, Ignasi Terraza, Txell Sust, August Tharrats Trio, Aaron Abernathy, Julian Vaughan i Paul Stocker són alguns dels artistes destacats de la celebració del Jamboree & San Miguel 25 years together, que tindrà lloc aquest mes de desembre i servirà per celebrar els 25 anys de Mas i Mas al capdavant del Jamboree. L'actuació més destacada és la de Clarence Bekker Band el dilluns 17 de desembre al Teatre Tívoli (la resta tindran lloc al Jamboree), amb el Nadal com a fil conductor. Joan Mas, director del Mas i Mas, ha dit que, amb l'ajuda de San Miguel, han aconseguit fer un club de jazz que és un gran orgull i és "el millor del món".

El 1993, un any després de la seva reobertura, Mas i Mas es va fer càrrec del Jamboree. Enguany, quan es compleix un quart de segle d’aquella fita, Mas i Mas ha preparat una programació especial. Elisenda Bassas, presentadora del Jamboree, ha dit que si no fos per la col·laboració amb San Miguel els concerts que fan durant l'any no serien possibles. Bassas ha dit que per aquesta celebració actuaran artistes que quan Mas i Mas es va fer càrrec de la sala al 93 eren molt populars i hi actuaven habitualment i també s'han programat artistes que mantenen l'esperit inicial del Jamboree. El primer d'aquests concerts serà el que oferiran la Txell Sust & August Tharrats Trio l'1 i 2 de desembre al Jamboree; un grup que va néixer el 1993 i que va actuar al Jamboree amb força assiduïtat durant els anys 90. El 8 de desembre serà el torn del nord-americà Aaron Abernaty. En la seva trajectòria, ha estat director musical de les gires internacionals de Black Milk i Slum Village, a banda de col·laborar amb artistes candidats als Grammy, com Jack White, The Foreign Exchange i Eric Roberson.Un dels concerts més destacats serà el 17 desembre amb Clarence Bekker Band i el directe 'A Christmas Story' al Teatre Tívoli. La banda estarà formada per Clarence Bekker, a la veu; Paula Domínguez & Alba Pérez, a les veus; Leo Torres, a la trompeta; Roberto Albrecia, al saxo alt; Pol Padrós, al saxo tenor; Arecio Smith, als teclats; Francisco Guisado 'Rubio', a la guitarra; Charlie Moreno, al baix i Carlos López, a la bateria. Entre els artistes convidats hi haurà Desiree Diouf, Little Gospel Choir, Barbara Palacín & Barbara Rosa, Sheri Masala & Masala Bollywood Dancers. El cantant holandès repassarà la seva pròpia discografia i mostrarà la seva personal mirada dels grans clàssics de la música negra. El passat 31 d'agost Clarence Bekker i la seva banda van actuar a la cloenda del San Miguel Mas i Mas Festival.Julian Vaughan, bateria de Princess of Time, Paul Stocker i Paul Stouthamer actuaran el 19 de desembre al Jamboree. El 25 i 26 de desembre serà el torn de Randy Greer & Ignasi Terraza, un dels pianistes que ha tocat més cops al Jamboree des de la seva reobertura. L'esperit inicial "es manté"Per la seva part, el director de Mas i Mas ha explicat que l'esperit inicial estava marcat per diferents factors. Un d'ells era l'amor envers la música i que arriba la gent i "això vol dir el jazz i el flamenc". Amb la discoteca, ha afegit, és el mateix esperit amb el ball i la possibilitat de gaudir ballant. En aquest context, Mas ha assegurat que l'esperit inicial és el mateix. "Hem passat per tot i el Jamboree s'ha mantingut sempre ple".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.