directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 17:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 10 de desembre de 2018 16:35 h

Navarro, convençut que el Corredor Mediterrani estarà acabat el 2021

El delegat especial del Consorci de la Zona Franca de Barcelona participa en una sessió dels ‘dinars Cambra’

ACN Barcelona.-El delegat especial del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro, ha assegurat que el Corredor Mediterrani estarà acabat el 2021 i per tant podrà ser una infraestructura que podrà participar en el projecte de la ‘ruta de la seda’ que s’impulsa des de l’àrea geogràfica de la Xina. Navarro, que ha participat en una sessió dels ‘dinars Cambra’, ha fet seves les promeses del ministre de Foment, José Luis Ábalos, que en diferents intervencions recents ha fixat el 2021 com la data de finalització de les obres del Corredor. Per al delegat especial de la Zona Franca les paraules del ministre no només es basen en una voluntat política sinó en els informes tècnics que asseguren que aquest objectiu del 2021 és possible.

Pere Navarro ha intervingut davant un centenar d’empresaris reunits a la Casa de la Llotja de Mar per assegurar que les institucions, entitats i empreses que ‘’volen fer coses per impulsar l’economia i que les volen fer junts’’ permetrà ‘’saltar per sobre’’ dels que ‘’volen alimentar el conflicte’’. En aquests moments, després del canvi de govern i les reiterades intervencions del ministre Ábalos, les perspectives per la xarxa d’infraestructures són molt positives i ‘’la música és molt bona’’, ha reblat Navarro.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.