directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 9 de maig de 2024 08:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 11 de desembre de 2018 10:52 h

Fernández demana destituir "immediatament" Torra amb una moció de censura liderada per Cs o amb el 155

El líder del PPC creu que el president de la Generalitat "busca la insurrecció col·lectiva al carrer per aconseguir la intervenció internacional"

ACN Barcelona.-El president del PPC, Alejandro Fernández, ha demanat destituir "immediatament" amb una moció de censura o l'aplicació del 155 al president de la Generalitat, Quim Torra. En un esmorzar informatiu de 'Fòrum Europa. Tribuna Catalunya', el popular ha assegurat que Torra "busca la insurrecció col·lectiva amb milers de persones al carrer per provocar un conflicte i per aconseguir la intervenció internacional". "Ell pensa que estem als Balcans els anys 90, que Espanya és una dictadura i que hi haurà una intervenció", ha argumentat. Per això, ha afirmat que recolzaria una hipotètica moció de censura impulsada per Cs i ha emplaçat el PSC a sumar-s'hi. També ha apostat per un projecte polític de centre dreta "potent" a Catalunya que pugui fer front "al verí del 'nacional-populisme'".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.