directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 5 de maig de 2024 09:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 11 de desembre de 2018 18:12 h

Subirats veu "senyals" en el govern espanyol per resoldre "l'absència" de la biblioteca provincial de Barcelona

Explica que abans de les eleccions de maig es preveu enderrocar part d'un edifici per a la construcció de l'equipament

ACN Barcelona.-El comissionat de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, Joan Subirats, ha destacat aquest dimarts la predisposició del govern socialista en tirar endavant una reclamació que ve de lluny a la ciutat i és la biblioteca provincial de Barcelona. Subirats ha dit que ja hi havia bona disposició a l'anterior govern del PP, però que aquesta no es va acabar de concretar. Mentre, en el nou govern socialista hi ha "més senyals" que es vol resoldre aquesta "absència". També ha apuntat que abans de les eleccions de maig es preveu enderrocar part d'un edifici, al prop de l'Estació de França, per a la construcció del futur equipament.

Subirats ha dit que té constància d'aquesta predisposició per part del govern del PSOE per la seva trobada amb responsables del Ministeri de Cultura i la que van mantenir amb la directora general del llibre, Olvido García Valdés, quan va estar a Barcelona. "Sabem que s'ha parlat amb l'arquitecte que va guanyar el concurs en el seu moment per restituir el projecte i tenim notícies que es vol demanar el permís per començar a enderrocar una part d'un edifici al costat de l'Estació de França". Ha assegurat que això seria una primera senyal que es vol iniciar la construcció. No és un inici de la construcció, sinó l'enderroc, ha precisat. Subirats ha dit que amb les converses que han tingut amb el govern espanyol, s'aposta per tirar endavant "una biblioteca més experimental, més nova i innovadora i no simplement fer una biblioteca més".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.