directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 03:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 19 de desembre de 2018 18:34 h

El PP vol que el ple rebutgi el "suport" del Govern als "grups radicals vinculats als CDR"

Demanen que el Parlament insti Torra a dimitir de president

ACN Barcelona.-El Partit Popular (PP) ha proposat aquest dimecres al Parlament que expressi el seu rebuig "al suport i a l'empara" que considera que fa el Govern de la Generalitat dels "grups radicals vinculats als CDR" i de les seves "accions violentes". A dos dies del 21-D, quan es preveuen mobilitzacions per la celebració del Consell de Ministres a Barcelona, els populars també han demanat a la cambra que "condemni" els actes "violents" i "intents de coacció" de grups segons ells "vinculats a forces amb representació parlamentària" envers a d'altres grups de la cambra. Amb aquesta proposta de resolució, el PP vol que el Parlament se situï a favor de "la llibertat d'expressió i manifestació, de les institucions democràtiques i sectors socials i econòmics de Catalunya".

Al mateix text, els populars també requereixen els diputats de la cambra que "reprovin" el president del Govern de la Generalitat, Quim Torra, i l'instin a "dimitir" del càrrec. La proposta arriba després que, segons afirmen, s'ha constatat la "deriva irresponsable" del president amb "paraules de suport i comprensió cap a grups violents que posen en perill la cívica convivència dels catalans i l'apel·lació a conflictes bèl·lics de trist record com a via per aconseguir la independència".Sobre la "convivència" a Catalunya, els populars demanen a la mateixa proposta de resolució que el Parlament manifesti la seva "preocupació" per la "divisió" de la societat catalana que consideren "derivada de la política de confrontació" que haurien desenvolupat els darrers governs de la Generalitat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.