directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 10:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 9 de gener de 2019 08:31 h

Els tripulants de cabina de Ryanair desconvoquen la vaga després d'arribar a un acord amb la companyia

Els treballadors passaran a formar part del marc laboral i jurídic de l'Estat i iniciaran pròximament la negociació d'un conveni col·lectiu

ACN Madrid.-Els sindicats dels tripulants de cabina de Ryanair SITCPLA i USO han desconvocat aquest dimecres a la matinada la vaga prevista per al 10 i 13 de gener després d'arribar a un acord amb la direcció de l'aerolínia que ara haurà de ser ratificat per les respectives assemblees. L'acord ha arribat després d'hores de negociacions, que han acabat poc després d'un quart de cinc de la matinada, i segons el qual els treballadors estaran sota el marc jurídic i laboral espanyol. A més, la companyia es compromet a iniciar la negociació del primer conveni col·lectiu de forma immediata. Aquest darrer punt, destaquen els indicats en un comunicat, era "impensable" fa uns mesos. D'aquesta manera, les dues parts poen fi a un any i mig de disputes i convocatòries de vaga.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.