directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 08:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dissabte, 26 de gener de 2019 16:23 h

Chacón visita 'hubs' tecnològics a Amsterdam per promoure la col·laboració amb Catalunya

La consellera d'Empresa destaca que la nova llei d'empreses emergents ha d'oferir a les 'start-ups' "requisits diferents" a les companyies tradicionals

ACN Barcelona.-La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha visitat aquest dissabte dos 'hubs' tecnològics a Amsterdam, una de les ciutats d'Europa amb el teixit d'empreses emergents més dinàmic d'Europa, amb l'objectiu de buscar possibles col·laboracions amb Catalunya. A més, Chacón ha volgut fer "prospecció" per agafar idees per a la futura llei d'empreses emergents de Catalunya. "Ens cal aprovar un nou marc legal per facilitar que els emprenedors i empreses que sorgeixen del coneixement, 'start-ups', de base tecnològica, tinguin una sèrie de requisits diferents a l'hora d'establir-se com a empreses", ha dit la consellera en un comunicat.

Amsterdam és un dels territoris europeus amb més 'start-ups', unes 3.500, i ocupa la segona posició del Global Innovation Index. Chacón, amb el conseller delegat d'ACCIÓ, Joan Romero, i el director d'ACCIÓ a Amsterdam, Paul Barreveld, ha mantingut reunions amb diverses empreses i ha visitat B.Amsterdam i TQ, els dos 'hubs' tecnològics més grans de la ciutat, i on hi ha empreses d'àmbit local i internacional. "Entenem que en aquest ecosistema de constant transformació i necessitat de retenció de talent que incidirà en la competitivitat de l'empresa, ens cal aprovar un nou marc legal", ha dit en referència a la futura llei catalana.Holanda és un dels principals inversors de Catalunya, amb 680 empreses al nostre país. A més, 2.791 empreses catalanes exporten als Països Baixos, amb unes vendes que l'any 2017 van assolir els 2.246 milions d'euros, la xifra més alta de la sèrie històrica.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.