directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 10:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 30 de gener de 2019 09:13 h

International Trial Watch no entén les "reticències" del Suprem amb els observadors si creu que el judici serà just

La plataforma subratlla que és a la sala on es percep com és un procés judicial i no a través d'una pantalla

ACN Barcelona.-"Si el Suprem té tan clar que serà just no entenem que hi hagi reticències amb què els observadors internacionals puguin acreditar-ho i determinar-ho", ha apuntat Anaïs Franquesa, portaveu de la plataforma International Trial Watch, en declaracions a Catalunya Ràdio aquest dimecres. Franquesa ha subratllat que és a la sala on es percep com és un procés judicial, el clima, les respostes i fins i tot els "riures que es poden generar com a reacció", i no a través d'una pantalla, on només apareix qui parla. Franquesa ha respost així a la fiscal general de l'Estat, que va opinar dilluns que no calen observadors internacionals perquè el judici es retransmet en directe.

La plataforma va anunciar dimarts que 13 organitzacions internacionals tenien previst enviar representants a Madrid tot i el silenci del Suprem. Franquesa ha negat que vinguin "de part", i ha repassat algunes de les organitzacions internacionals que aniran a Madrid, entitats que fa anys que treballen i que són molt reconegudes. "Dir això és un desconeixement bastant gran de la tasca d'observació", ha constatat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.