directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 7 de maig de 2024 12:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Camp doble fletxa Dimecres, 30 de gener de 2019 19:25 h

Els Mossos confirmen que la mort de la dona de Reus ha estat violenta

L'home ferit en caure pel balcó ha mort després de ser traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona

ACN Reus.-Els Mossos d'Esquadra han confirmat a l'ACN que la mort de la dona de Reus que ha tingut lloc aquest dimecres ha estat violenta. Cal recordar que la policia ha acudit a l'indret dels fets després de ser avisats que un home s'havia precipitat per un balcó al carrer Argentera. L'home, que ha resultat ferit crític i ha estat traslladat pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, ha mort un cop hi ha arribat, segons fonts del centre. Els agents que han arribat al lloc dels fets, al número 14 del carrer Argentera, han pujat fins al pis d'on havia caigut l'home, un cinquè. Allà han trobat el cos de la dona, que ara es confirma que ha mort de manera violenta.

De moment, els Mossos no descarten cap hipòtesi per explicar els fets, tampoc la violència masclista.Cap a tres quarts de set de la tarda s'ha ordenat l'aixecament del cadàver del domicili on ha estat trobat. La policia científica ha continuat amb la tasca de trobar indicis que puguin explicar el que ha passat, dificultada ara pel fet que no es podrà prendre declaració a l'home.Mentrestant, efectius de la brigada municipal de neteja treballaven al lloc on ha caigut l'individu, que ha quedat marcat per una gran taca de sang.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.