directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 7 de maig de 2024 17:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 5 de febrer de 2019 14:35 h

Foment del Treball defensa que "seria bo" que es poguessin tramitar i aprovar els pressupostos de l'Estat

Sánchez Llibre explica que promouran esmenes als comptes per evitar l'increment de la pressió fiscal

ACN Barcelona.-El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha defensat que "seria bo" que es puguin tramitar i aprovar els pressupostos generals de l'Estat. El president de la patronal catalana de les grans empreses ha argumentat en roda de premsa aquest dimarts, després de presentar els acords de la Junta Directiva de dilluns, que si els comptes "arribessin a bon port" la "solvència" de l'economia espanyola es veuria "reforçada". Per això, Sánchez Llibre ha fet una "crida" perquè es presentin i s'aprovin els pressupostos, tant a l'Estat com a Catalunya. Tot i això, el president de Foment del Treball ha explicat que promouran esmenes als pressupostos del govern de Pedro Sánchez per evitar l'increment de la pressió fiscal.

"Des de Foment sempre hem manifestat que perquè hi hagués estabilitat econòmica era necessària l'estabilitat política" per a la qual cosa és "necessari" que es presentin els pressupostos", ha dit Sánchez Llibre. Segons el president de Foment, el "partit" encara està obert al Congrés dels Diputats, ja que ERC i el PDeCAT encara poden rectificar i retirar les esmenes a la totalitat. A més, ha dit que l'augment de 2.500 milions en infraestructures que preveuen els comptes per a Catalunya no són "com per llançar-los per la finestra" encara que no representin el 19,9% del PIB.D'altra banda, la patronal ha criticat que els comptes de l'Estat són massa "expansius" i han explicat que demanaran als grups polítics al Congrés que introdueixin esmenes per "rebaixar la fiscalitat a les empreses i els autònoms" això com rebaixar l'increment de les cotitzacions socials, tant dels contractes en pràctiques com els de menys de cinc dies. Segons Sánchez Llibre, són "llastres importants perquè les empreses siguin competitives".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.