directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 10:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Vallès Occidental doble fletxa Dimarts, 5 de febrer de 2019 18:36 h

L’Ajuntament de Sant Cugat condemna les agressions sexuals al municipi i estudia personar-se com a acusació particular

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local reforçaran a vigilància a la zona d’oci nocturn on han ocorregut els fets

ACN Sant Cugat del Vallès.-L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha condemnat l’agressió sexual que va haver la matinada de divendres a dissabte a una zona d’oci nocturn de la ciutat, així com un altre cas ocorregut setmanes enrere a la mateixa zona i que ha transcendit aquest dimarts. L’alcaldessa Carmela Fortuny ha avançat que el consistori estudiarà personar-se com a acusació particular en ambdós casos. Fortuny s’ha reunit amb el cap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a la ciutat per analitzar els fets i han acordat reforçar la vigilància a la zona d’oci nocturn on s’han produït les agressions, alhora que s’hi instal•larà una carpa per prevenir fets similars. Aquest vespre, el consistori participarà a una concentració de rebuig als dos successos.

A la trobada també s’ha acordat que l’Ajuntament de Sant Cugat impulsarà una campanya de sensibilització i s’adherirà al Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d’oci aprovat recentment per la Generalitat. Després de la reunió, l’alcaldessa ha condemnat “rotundament qualsevol tipus de violència sexual” i ha remarcat la “tolerància zero davant els abusos envers les dones”.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.