directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 7 de maig de 2024 16:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 6 de febrer de 2019 13:45 h

Desarticulen un grup que exportava èxtasi i marihuana a països europeus a través d'empreses de missatgeria

Detenen dues persones i intervenen 21 quilos de drogues a Barcelona i Talavera de la Reina

ACN Barcelona.-La Policia Nacional ha desarticulat un grup que exportava èxtasi i marihuana a països europeus. La droga es comprava a Toledo i s'enviava mitjançant empreses de missatgeria en paquets que simulaven contenir roba o altres objectes legals. Els agents han detingut dues persones d'origen asiàtic per un delicte de pertinença a grup criminal i tràfic de drogues. A més, es van intervenir 10 quilos de MDMA i 11 quilos de marihuana en quatre paquets interceptats a Talavera de la Reina i Barcelona. La investigació va començar a Toledo al novembre, quan es va comprovar que hi havia un grup d'origen asiàtic que estava actuant en diverses zones i amb una clara distribució de funcions.

El 8 de gener els investigadors van detectar que els membres del grup havien enviat dos paquets a Estrasburg i van poder interceptar-los a Barcelona abans que sortissin d'Espanya. L'endemà també es van intervenir dos més a Talavera de la Reina que tenien París com a destí. La investigació no està tancada.Durant el 2018 es van desarticular a la província de Toledo quatre grups criminals relacionats amb la venda de drogues.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.