directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 12:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 12 de febrer de 2019 09:00 h

Sánchez acusa els independentistes i les forces de la dreta de tenir “por" al diàleg: “Viuen millor en la confrontació”

El president espanyol defensa els pressupostos i assegura que el seu govern treballa “per una Catalunya en convivència per a una Espanya unida”

ACN Madrid.-El president espanyol, Pedro Sánchez, ha llançat una sèrie de twits coincidint amb la primera jornada del judici oral de l’1-O i amb el debat al Congrés de les esmenes a la totalitat dels pressupostos generals de l’Estat, on acusa les forces independentistes i els partits de la dreta de tenir “por” al diàleg. “Després de set anys d’injustícia social, les dretes i l’independentisme votaran contra uns pressupostos socials”, escriu el president, perquè “tots dos volen el mateix: una Catalunya enfrontada a ella mateixa i una Espanya enfrontada a ella mateixa”, però “nosaltres treballem per una Catalunya en convivència per a una Espanya unida”.

Segons Sánchez, malgrat que el PSOE va proposar una comissió de política territorial al Congrés i una Mesa de partits catalans al Parlament les dretes “mai hi van participar” i “l’independentisme va hi va creure”. “Viuen millor en la confrontació, tenen por al diàleg”, assegura el president espanyol, que adverteix que la moció de censura “va suposar un canvi d’època”. En aquest sentit avança que “si volem conquerir el futur com a país, l’Espanya cabal, moderada i progressista ha de donar un pas endavant i donarà un pas endavant”.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.