directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 11:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimarts, 12 de febrer de 2019 20:28 h

Riera afirma que la "millor resposta contra la repressió és la lluita al carrer"

El diputat de la CUP fa una crida a la desobediència i a l'autodeterminació

ACN Barcelona.-El diputat de la CUP al Parlament Carles Riera ha assegurat que "la millor resposta contra la repressió" que suposa el judici de l'1-O que ha començat aquest dimarts "és la lluita al carrer". En declaracions als mitjans durant la concentració convocada per Òmnium i l'ANC a plaça Catalunya, Riera ha assegurat que "és l'hora del poble torni a prendre la paraula, s'autodetermini i desobeeixi" perquè, segons ell, "aquest és l'únic camí per recuperar la llibertat i la democràcia". El cupaire ha assegurat que aquest és "un judici polític, fet per un tribunal polític contra tot un poble, contra els independentistes i els no independentistes". "Ara és el moment de dir que vam desobeir i ens vam autodeterminar", ha reblat tot assegurant que "avui s'inicia el camí per tornar-ho a fer".

Riera ha dit que el judici de l'1-O "requereix una resposta excepcional de mobilització permanent i de desobediència civil continuada i creixent i que tindrà una fita importantíssima en les properes mobilitzacions i especialment en la jornada de vaga general del 21 de febrer".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.