directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 19 de juny de 2024 18:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alt Empordà doble fletxa Dimecres, 13 de febrer de 2019 16:09 h

Una detinguda i 452 plantes de marihuana comissades en un dispositiu a la zona oest de Figueres

La droga se suma a les 330 plantes que la policia va localitzar dimarts arran d'un incendi als habitatges sindicals

ACN Figueres.-Els Mossos d'Esquadra ha comissat 452 plantes de marihuana en dos pisos del Culubret, a Figueres. La policia ha organitzat un dispositiu aquest matí a la zona oest de la ciutat on han participat agents de l'ARRO, la Unitat d'Investigació i de seguretat ciutadana i han fet entrades en dos habitatges. Al primer, situat al carrer Josep Bonaterra, hi han trobat 333 plantes de 50 centímetres i dues habitacions preparades per al cultiu. En el segon, ubicat al carrer Maria Llavanera, hi han descobert dues habitacions amb 59 i 60 plantes a cadascuna. La policia ha detingut una noia de 21 anys, de nacionalitat francesa i resident al barri, per la seva presumpta vinculació amb les plantacions però els Mossos mantenen la investigació oberta i no descarten més arrestos.

La descoberta se suma a les 330 que van localitzar aquest dimarts arran d'un incendi en un pis dels anomenats habitatges sindicals. Les flames van deixar tres persones ferides menys greus i van obligar a desallotjar diversos veïns de l'edifici. Fonts municipals van atribuir des d'un primer moment als fets a un problema elèctric vinculat al frau. El dispositiu d'aquest dimecres s'han fet amb tècnics de la companyia Endesa.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.