directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 08:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 14 de febrer de 2019 18:45 h

La coproducció catalana 'Taxi a Gibraltar’ d'Alejo Flah inaugurarà el 22è Festival de cinema de Màlaga

El film de clausura del certamen serà 'Los Japón', dirigida per Álvaro Díaz Lorenzo

ACN Barcelona.-La coproducció catalana 'Taxi a Gibraltar', dirigida per Alejo Flah, inaugurarà el 22è Festival de cinema de Màlaga el 15 de març, mentre que el film de clausura serà 'Los Japón', dirigida per Álvaro Díaz Lorenzo. Les dues participaran a la Secció Oficial fora de concurs del certamen de Màlaga i estan protagonitzades per l'actor Dani Rovira, que rebrà a la gala d'inauguració un reconeixement del festival. El festival homenatja Rovira per la seva feina com "ambaixador de Màlaga davant el cinema espanyol i el seu compromís solidari amb la societat malaguenya".

Dirigida per Alejo Flah, 'Taxi a Gibraltar' és una comèdia protagonitzada per Dani Rovira, Joaquín Furriel i Ingrid García-Jonsson. Narra la història de León Lafuente, Diego Manfredi i Sandra Sánchez, tres perdedors que emprenen un viatge delirant amb la promesa d'un carregament d'or perdut als túnels de Gibraltar.'Taxi a Gibraltar' es una producció de La Terraza Films, Atresmedia Cine, Ikiru Films, Sacromonte Films, Código Sur Producciones i La Mano de Dios la Película AIE en coproducció amb Film Tonic i AZ Films. La cinta arribarà als cinemes el 15 de març. 'Los Japón'Per altra banda, Álvaro Díaz Lorenzo dirigeix la comèdia 'Los Japón', una idea original de Cristóbal Garrido i Adolfo Valor amb guió del mateix Díaz Lorenzo. La pel·lícula està protagonitzada per Dani Rovira i María León. El film arrenca l'any 1614 quan una expedició japonesa encapçalada pel net de l'emperador va desembarcar en un poble sevillà, Coria del Río, i l'hereu al tron s'enamora d'una bella sevillana amb qui va formar una família i mai va tornar a Japó. 400 anys després, l'emperador Satohito mor i l'hereu legítim resulta ser Paco Japón, que viu a Coria del Río. La vida d'ell i la seva família canviarà de la nit al dia quan van a viure en un palau imperial i preparant-se per a ser els nous emperadors de Japó. Atresmedia Cine presenta aquesta producció de DLO Producciones, Atresmedia Cine, Producciones Sol Naciente AIE, Spal Films i Warner Bros. Entertainment España. S'estrenarà a partir del 28 de juny.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.