directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 07:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 14 de febrer de 2019 22:28 h

UGT aconsegueix majoria absoluta per primera vegada als cinc centres de Seat

Matías Carnero ho considera un reconeixement a la feina del comitè i apunta que reclamaran inversions en formació de la plantilla

ACN Barcelona.-El sindicat UGT ha aconseguit majoria absoluta per primera vegada en els cinc centres de Seat, on avui s'han celebrat eleccions als comitès d'empresa. Dels 121 delegats sindicals que s'havien de triar entre les cinc fàbriques, 71 els ha guanyat UGT, 34 CCOO i 15 CGT. A més, en el comitè intercentres, l'òrgan sindical que representa tots els centres de Seat, UGT ha aconseguit 8 representants, CCOO 4 i CGT 1. En declaracions a l'ACN, el president actual del comitè d'empresa, que repetirà en el càrrec, Matías Carnero, ha celebrat els resultats que ha considerat un reconeixement a la tasca del comitè en una legislatura que ha estat "complicada. També ha opinat que és un "orgull" constatar que la plantilla ha valorat aquesta feina.

Per al mandat que ara comença, Carnero ha explicat que el 2020 caldrà renegociar el conveni col·lectiu de l'empresa. Per això ha explicat que ara el comitè té un any per preparar "una bona plataforma". En tot cas, ha avançat que un dels cavalls de batalla serà aconseguir inversions en la formació de la plantilla, en un context de canvis importants que afronta el sector per la irrupció de fenòmens com l'electrificació o la connectivitat dels vehicles.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.