directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 7 de maig de 2024 04:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 18 de febrer de 2019 12:50 h

El Consorci de l'Alta Garrotxa validarà el pla especial i l'enviarà a la Generalitat perquè l'aprovi inicialment

Fa prop de deu anys que el territori reclama el document que regularà els usos i fomentarà la conservació de l'entorn

ACN Olot.-El Pla Especial de l'Alta Garrotxa, un document regulador molt reivindicat al territori, reprendrà la tramitació després d'anys d'estar encallat. Està previst que el Consell Plenari del Consorci de l'Alta Garrotxa validi el document aquesta tarda i que l'enviï a la Generalitat perquè iniciï els tràmits per a la seva aprovació inicial. Seguidament, s'obrirà un període d'exposició pública on es podran presentar al·legacions. Tècnicament s'anomena Pla de Protecció del Medi Natural i del Paisatge de l'Alta Garrotxa i ha de regular els usos al territori i fomentar la preservació de l'entorn. La normativa vigent es va redactar el 1996 preveient que en pocs anys hi hauria un pla especial.

El document s'ha redactat des del Departament de Territori i Sostenibilitat i el Consorci de l'Alta Garrotxa i s'ha informat als onze ajuntaments de la Garrotxa, Ripollès i Alt Empordà inclosos dins de l'EIN de l'Alta Garrotxa. El 2010 ja es va redactar un document tècnic però la crisi econòmica va deixar en suspens la seva tramitació. El que s'ha fet sobretot és actualitzar aquella proposta.Amb la validació del Consorci de l'Alta Garrotxa, el següent pas serà enviar-ho a la Generalitat perquè l'aprovi inicialment. Després s'obrirà un període d'exposició pública perquè es puguin presentar al·legacions.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.