directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 11:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimecres, 20 de febrer de 2019 16:18 h

L'Ajuntament de Barcelona exigeix al TSJC que informi abans dels desnonaments per poder actuar preventivament

El consistori condiciona la pròrroga del protocol a introduir-hi canvis, mentre que el TSJC demana "màxima col·laboració i lleialtat institucional"

ACN Barcelona.-El govern d'Ada Colau ha condicionat la pròrroga del Protocol d'Execució de Diligències de Llançament a la introducció de modificacions que permetin als serveis socials de l'Ajuntament actuar preventivament en casos de desnonament. Ho ha explicat la tinenta d'alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, després de la reunió de la Comissió Mixta de Seguiment del Protocol d'Execució de Diligències de Llançament. Ortiz ha assegurat que les modificacions proposades pel govern municipal pretenen que se'ls avisi a l'inici del procediment per tal d'actuar preventivament. El TSJC ha apuntat a través d'un comunicat que les comissions judicials troben "dificultats" a l'hora d'executar els llançaments i ha demanat "màxima col·laboració i lleialtat institucional en l'aplicació del protocol". Les parts s'han emplaçat a trobar una solució en els pròxims dos mesos després que la reunió d'aquest dimecres hagi acabat sense cap acord concret, segons ha explicat Ortiz.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.