directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 9 de maig de 2024 12:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 20 de febrer de 2019 16:39 h

La Falange i Democracia Nacional preveuen un acte al Parlament Europeu dilluns vinent

Els serveis de la cambra confirmen que han rebut la sol·licitud i l'estan analitzant

ACN Brussel·les.-La Falange i Democracia Nacional preveu oferir dilluns vinent una roda de premsa des del Parlament Europeu sota el títol: "El futur de les autèntiques forces patriotes a Espanya per la unitat i la llibertat". Segons ha pogut saber l'ACN i han confirmat fonts parlamentàries, la sol·licitud preveu que una de les sales de l'Eurocambra aculli la roda de premsa i compti amb el president de La Falange Manuel Andrino i Pedro Chaparro i Gonzalo Martin, president i vicepresident de Democracia Nacional, respectivament. Ho farien de la mà de l'eurodiputat alemany Udo Voigt, del partit neonazi NPD, i acompanyats també per l'exeurodiputat Roberto Fiore. Els serveis de la cambra han confirmat a l'ACN haver rebut la petició però matisen que encara s'està analitzant.

Si l'Eurocambra l'avala, l'acte es farà dilluns dia 24 a la tarda, just una setmana després de la conferència que el president Quim Torra i l'expresident Carles Puigdemont havien de pronunciar al Parlament Europeu i que el president Antonio Tajani va vetar al·legant raons de seguretat.A banda, la cambra europea també té pendent comunicar si autoritza l'acte de Vox previst pel 6 de març sota el títol 'Catalonia, a Spanish region' ('Catalunya, una regió espanyola').



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.