directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 5 de maig de 2024 02:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimecres, 20 de febrer de 2019 18:36 h

Colau posposa la votació de la funerària pública a un ple extraordinari el pròxim dimecres

El govern municipal demana uns informes jurídics a petició del PSC i PDeCAT

ACN Barcelona.-La votació de la funerària municipal cau del ple de l'Ajuntament de Barcelona de divendres. La iniciativa impulsada pel govern municipal es votarà finalment en un ple extraordinari dimecres de la setmana que ve després que no tingui els suports necessaris per tirar endavant. Ho ha anunciat aquest dimecres el regidor de Presidència, Aigua i Energia, Eloi Badia, que ha apuntat que la voluntat del govern municipal és "votar sí o sí" la iniciativa. Badia ha explicat que en la Junta de Portaveus de dimarts tant el grup municipal del PSC com el del PDeCAT van demanar uns informes jurídics vinculats als drets econòmics i polítics del servei que el govern municipal espera tenir demà. En aquest sentit, ha indicat que es posposa la votació per poder "analitzar" els informes.

Badia ha dit que la votació "s'ha de dur a terme" i que el fet de posposar-la només suposa "guanyar temps per parlar amb calma amb els grups" i "recollir les sensibilitats que falten" perquè la funerària municipal tiri endavant. "La voluntat de votar és absoluta", ha remarcat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.