directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 04:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 21 de febrer de 2019 14:44 h

Torra, sobre la declaració de Sànchez: "Ha desmuntat la gran 'fake prova' de la violència del moviment independentista"

El president de la Generalitat diu que "l'Estat està quedant nu" davant la causa

ACN Madrid.-El president de la Generalitat, Quim Torra, ha afirmat que Jordi Sànchez ha desmuntat "una de les grans 'fake proves' amb les quals la fiscalia ha organitzat" el judici de l'1-O al Tribunal Suprem, en referència a la presumpta violència de la concentració del 20 de setembre de 2017 a la conselleria d'Economia. Torra ha qualificat la causa de "'fake judici'" i ha opinat que "l'Estat està quedant nu" davant el procés judicial. "Estem veient que això es la criminalització d'unes idees i uns drets que pertanyen al conjunt de ciutadans" de Catalunya, ha afirmat Torra en una atenció als mitjans aquest dijous a la tarda després d'assistir a l'interrogatori de l'expresident de l'ANC. El president del Govern ha insistit que Sànchez ha "desmuntat una per una" totes les "falsedats" de la instrucció sobre el 20-S.

Torra ha apel·lat a "tots els demòcrates" tant de Catalunya com del conjunt de l'estat espanyol perquè "s'adonin que s'estan jutjant els drets d'expressió, manifestació, concentració i protesta". "El que s'està intentant és jutjar-nos a tots", ha reblat el president de la Generalitat, que ha remarcat que aquest dijous "es jutja l'independentisme civil": "Un moviment, democràtic no violent, respectuós i tolerant", ha dit.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.