directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 11:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dissabte, 23 de febrer de 2019 11:34 h

Dilluns obre la zona esportiva més gran de Barcelona al Parc de la Bederrida

Es podrà practicar lliurement tennis taula, atletisme, futbol i bàsquet

ACN Barcelona.-Aquest dilluns s'obrirà l'espai esportiu del Parc de la Bederrida de Barcelona que permetrà practicar de forma lliure i gratuïta tennis taula, atletisme, futbol i bàsquet cada dia de 10 a 21 hores. Segons el consistori, aquest espai de 7.000 metres quadrats esdevindrà l'espai més gran d'aquestes característiques de la ciutat. El projecte va sorgir d'una demanda veïnal a partir del procés participatiu del Pla d'Actuació Municipal (PAM) del 2016.

A mes de les pistes de futbol, bàsquet, atletisme i tennis taula l'espai també compta amb dos espais independents de cal·listènies, que són aparells per desenvolupar l'agilitat i la flexibilitat, tonificar els grups musculars i millorar la força física.Entre les normes de funcionament que els usuaris hauran de complir hi ha la prohibició d'apropiació de l'espai per part de grups o col·lectius, ni les reserves prèvies d'hores i torns. L'espai comptarà amb una persona que el dinamitzarà i regularà els seus usos perquè els partits de bàsquet i futbol no superin els 50 minuts i els de tennis taula els 30 minuts.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.