directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 22:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 26 de febrer de 2019 14:06 h

Un GPS pel pulmó o un dispositiu per a malalts de Parkinson: la intel·ligència artificial i l'IoT irrompen en la salut

Congressistes del Mobile apunten que els dispositius intel·ligents obren la porta a una "revolució" en la relació del pacient amb el metge

ACN L'Hospitalet de Llobregat.-Un GPS de l'arbre bronquial perquè el metge pugui arribar amb precisió on es troba un nòdul i un dispositiu sanitari que registra possibles desajustos en la medicació en malalts de Parkinson. Són dos dels projectes aplicats en l'àmbit de la salut que es presenten enguany en el Mobile World Congress (MWC) i que mostren les aportacions que poden oferir els dispositius electrònics i intel·ligents en la medicina. "La tecnologia afavorirà l'empoderament del pacient, hi haurà una gran revolució. La tecnologia ha de ser capaç que el pacient confiï en ella i facilitar el diàleg i la interacció amb el metge. I d'altra banda, és molt important que el metge faci seva la tecnologia i la integri en el sistema i la praxi diària", afirma Joan Cabestany, president de Sense4Care, empresa que ha desenvolupat el dispositiu per a malalts de Parkinson.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.