directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 9 de maig de 2024 12:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 27 de febrer de 2019 11:12 h

Rivera acusa Sánchez de ser "el sectarisme en persona" i afirma que ha "bloquejat" Espanya durant nou mesos

El líder de Cs diu que el president espanyol està "invalidat" per rebre el suport dels partits constitucionalistes després pactar amb els independentistes

ACN Madrid.-El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha acusat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de ser el "sectarisme en persona" i ha criticat que ha "traspassat una línia vermella que ningú havia traspassat mai en la història" de l'Estat, en referència a la negociació amb els independentistes. "No es pot governar Espanya amb els que volen trencar-la", ha dit Rivera aquest dimecres després de la compareixença de Sánchez al Congrés dels Diputats. Rivera ha dit que haver rebut el suport dels partits "que volen trencar" Espanya "invalida" el cap de l'executiu per rebre "qualsevol suport de partits constitucionalistes". El líder del partit taronja ha fet un "balanç negatiu" de la legislatura i ha assegurat que l'executiu de Pedro Sánchez ha "bloquejat" Espanya durant prop de nou mesos.

Rivera ha assegurat que no hi ha hagut cap avenç en matèria de regeneració democràtica, ni en matèria econòmica o social. Sobre Veneçuela, el líder de Cs ha acusat Sánchez d'haver tingut una resposta insuficient i ho ha atribuït al suport de Podem al seu executiu: "Ara entenem perquè no fa res perquè els que el mantenen al poder diuen 'Jo amb Maduro'", ha reblat. També l'ha instat a dir si es compromet a dimitir si hi ha una sentència condemnatòria en el cas dels ERO a Andalusia.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.