directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 13 de maig de 2024 14:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dijous, 28 de febrer de 2019 12:47 h

Celestino Corbacho serà el número 3 de la llista de Manuel Valls a l'Ajuntament de Barcelona

L'exalcalde de l'Hospitalet i exministre socialista compareix en roda de premsa amb l'ex primer ministre francès

ACN Barcelona.-L'exalcalde de l'Hospitalet de Llobregat Celestino Corbacho serà el número 3 de la llista de Manuel Valls a l'Ajuntament de Barcelona. Ho ha anunciat el propi Valls en roda de premsa, on ha comparegut acompanyat del mateix Corbacho. El cap de llista ha definit l'exministre socialista com un "polític amb valors" que ell comparteix. "Té capacitat de gestió reconeguda, una visió metropolitana contrastada i una gran experiència de servei públic", ha afegit. Valls ha subratllat que Corbacho i ell sempre han procurat treballar per millorar la vida de les persones "des d'una perspectiva socialdemòcrata". "Els dos som uns europeistes convençuts i militants", ha dit.

Per la seva part, Corbacho ha apuntat que ell va dir que només tornaria a la política activa "si sorgia un projecte que l'il·lusionés i motivés". Ha assegurat que té una "sintonia molt gran" amb Valls, tant per les prioritats que ha de tenir Barcelona com pel que fa a l'anàlisi polític del moment actual. "Manuel Valls m'ha il·lusionat", ha reblat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.