directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 13:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 28 de febrer de 2019 13:20 h

Casado promet una llei per fer el castellà vehicular a l'escola i a l'administració "per tenir igualtat d'oportunitats"

El líder del PP assegura que Urkullu no va fer de mediador en el conflicte català i recorda que els testimonis al TS "tenen l'obligació de dir la veritat"

ACN Barcelona.-El PP proposa una 'Llei de llengües' a nivell estatal que faria vehicular el castellà a les escoles i a l'administració pública de tot l'estat espanyol amb opció d'afegir-hi, també, una llengua cooficial. Aquesta mesura, que els populars portaran al programa electoral a les eleccions espanyoles, busca que tots els espanyols tinguin "igualtat d'oportunitats" i marcarien les llengües cooficials, com el català, "com un mèrit però mai un requisit". En una atenció als mitjans davant el MWC el candidat del PP, Pablo Casado, també ha assegurat que el lehendakari basc, Iñigo Urkullu, no va ser "en cap cas" mediador del conflicte català durant el mandat del PP, com sí que ha afirmat al Tribunal Suprem, i ha recordat que tots els testimonis "tenen l'obligació de dir la veritat".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.