directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 5 de maig de 2024 22:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 1 de març de 2019 12:24 h

El govern de Sánchez limitarà l'activitat institucional del 8 de març al Consell de Ministres

El president espanyol diu en una carta a la militància del PSOE que la igualtat d'homes i dones és una "absoluta prioritat"

ACN Madrid.-El govern espanyol limitarà l'activitat institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, a la reunió del Consell de Ministres. Així ho ha explicat el president de l'executiu, Pedro Sánchez, en una carta dirigida als militants del PSOE. Sánchez reivindica la feina del seu govern per la igualtat d'homes i dones i promet que reprendre aquest treball serà una "absoluta prioritat" si guanya les eleccions del 28 d'abril. Sánchez ha reivindicat que el seu partit fa molts anys que està compromès amb aquesta causa. "És una cosa que ens defineix, que ens identifica, que forma part de les senyes d'identitat d'aquestes sigles. Portem el feminisme al cor d'aquest partit", ha conclòs.

Segons Sánchez, el seu govern ha recollit l'esperit sembrat el 8 de març de l'any passat. Un dia que, per al president espanyol, "Espanya va decidir avançar enfront dels que volen retrocedir" i un dia que va marcar un "abans i un després" en la lluita del moviment feminista. Pel que fa a la política que ha impulsat el seu govern en aquest àmbit, Sánchez ha destacat el pacte d'estat contra la violència de gènere i haver impulsat un mecanisme especial per a dones sense feina. Tot i així, Sánchez assegura que queda molt per fer sobretot en la igualtat laboral, on la bretxa de gènere mostra "un dels seus rostres més descarnats".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.