directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 9 de maig de 2024 22:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Diumenge, 3 de març de 2019 21:26 h

Dos motoristes moren aquest cap de setmana a les carreteres catalanes

Els accidents s'han produït a la C-32, a l'altura de Cornellà de Llobregat, i a la C-26, a Navès

ACN Barcelona.-Dos motoristes han mort aquest cap de setmana a les carreteres catalanes, segons el balanç oficial del Servei Català de Trànsit (SCT). El primer accident va passar aquest dissabte a la C-32, a l'altura de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), quan una motocicleta va xocar amb un turisme. A causa de la topada, el motorista va resultar ferit crític i va morir a l'hospital. Aquest migdia, un altre home ha mort quan la motocicleta que conduïa ha sortit de la via a la C-26, a Navès (Solsonès). Quant a l'operació retorn d'aquest diumenge, s'han registrat 13,5 km d'aturades a l'AP-7, de la Roca del Vallès fins a Vallgorguina, a causa d'un accident múltiple que ha obligat a tallar la via en sentit sud.

A part, també hi ha hagut 8 km de retencions a la C-32, entre Gavà i Sant Boi de Llobregat, i 5,5 km de cues a la C-16, entre Cercs i Berga. A la C-17, s'han registrat 5 km d'aturades a Parets del Vallès i un quilòmetre a Ripoll, mentre que a l'A-2 s'han acumulat 4 km de retencions a Pallejà.Així mateix, hi ha hagut cues a la C-55, 2,5 km a Manresa i a Castellbell i el Vilar, i 3 km a la C-14, a l'altura de Ponts. També s'han produït 3 km d'aturades a Sitges a la C-31 sud i 3 km a Santa Cristina d'Aro per enllaçar amb la C-65, una via que ha registrat 2 km de congestió.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.