directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 21:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Gironès doble fletxa Dilluns, 4 de març de 2019 12:24 h

Madrenas fa balanç del mandat i assegura que han "consolidat" el projecte de ciutat i "assentat les bases" per al futur

L'alcaldessa de Girona reivindica que han desencallat projectes cabdals com les obres del Modern i fa autocrítica en habitatge

ACN GIrona.-L'equip de govern de l'Ajuntament de Girona, encapçalat per l'alcaldessa Marta Madrenas, ha fet balanç del mandat 2015-2019. La convocatòria d'eleccions espanyoles ha accelerat el moment de passar comptes, quan encara falten més de dos mesos per a les pròximes municipals. Madrenas ha afirmat que ha estat un mandat "mogut, difícil i dur" pel context català però defensa que l'equip de govern ha treballat amb "il·lusió i engrescat" per materialitzar el projecte de ciutat que va començar a desenvolupar Carles Puigdemont com a alcalde. Segons Madrenas, aquests quatre anys han aconseguit "consolidar" el projecte i han "assentat les bases" per a la Girona del futur. L'alcaldessa reivindica que han desencallat projectes cabdals i que feia temps que s'arrossegaven, com les obres del Modern. Per contra, fa autocrítica en habitatge o en els pressupostos participats.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.